Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Výstava Světlo v architektuře 23. – 26. 3. 2017 v Praze. Rozsviťte to s námi!

3. 1. 2017 | ABF, a.s. | www.svetlovarchitekture.cz

Výstava Světlo v architektuře se uskuteční v termínu 23. – 26. 3. 2017, nově v PVA EXPO PRAHA Leňany, kam se pátý ročník této specializované akce přesouvá.

Na celé 4 dny se tak rozsvítí hala č. 6, kde se představí významné české i zahraniční značky z oblasti výroby a designu svítidel a osvětlovací techniky. Již tradičně se můžete těšit také na studentské práce, které vždy vnášejí mezi expozice renomovaných společností hravost a kreativitu.

Světlo v architektuře 2017
Napřímo oslovujeme a zveme architekty, projektanty, stavební inženýry a další lidi z oboru, kteří budou mít na základě registrace na výstavu vstup zdarma a zdarma také obdrží katalog výstavy Světlo v architektuře. Očekáváme více než 30 000 návštěvníků z řad odborné i široké veřejnosti!

Doprovodný program bude plný přednášek a prezentací, nebude chybět prostor pro diskusi a poradenství. Na první den výstavy připravujeme ve spolupráci s Českou společností pro osvětlování odbornou konferenci zaměřenou na aktuální témata z oboru světelné techniky a osvětlování. Konference je učená především pro odbornou veřejnost (architekty, designéry.….)!

O dalších připravovaných doprovodných programech budeme průběžně informovat. Hlavním mediálním partnerem je časopis Světlo. Více na www.svetlovarchitekture.cz

Tiskové materiály ABF