Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Prolight + Sound 2019: pojďte s dobou

4. 2. 2019 | Messe Frankfurt GmbH | www.messefrankfurt.com

Ve dnech 2. až 5. dubna 2019 bude frankfurtské výstaviště hostit vystavovatele a jejich produkty a služby ze světa techniky pro kulturní, společenské a sportovní události. Chybět nebudou ani produkty ze sféry komunikační techniky, audiovizuální produkce a zábavy. Během čtyř dní veletrh nabídne setkání vystavovatelů a obchodních návštěvníků z celého světa a přinese možnost k rozvinutí obchodních styků.

Prolight + Sound 2019: pojďte s dobou

Ani letošní ročník se neobejde bez osvědčené synergie s veletrhem Musikmesse. Nový potenciál zde představuje moderní hala 12.0, otevřená ve druhé polovině veletržního roku 2018. Open-air plochy nabízejí možnost prezentovat PA systémy či LED systémy za pomoci reálných podmínek.

Veletrh představí čtyři následující produktové skupiny.

První produktovou skupinou je DJ + Entertainment Technology, která zahrnuje např. produkty jako mikrofony, technologie médií, nahrávání, technika pro koncertní zvuk či jiné zvukové instalace.

Druhá produktová skupina, tedy Audio, Sound + Recording, zahrnuje produkty spojené se zvukem – přenos zvuku či zvuk na koncertech a další, jako je mediální technika či PA systémy. Třetí produktová skupina, jak už napovídá samotný název – Education, Associations, Congress, se věnuje školení a vzdělávání.

Poslední produktová skupina: Light + Stage + Multimedia + Entertainment, dává prostor technologiím osvětlení, mediálním technologiím, filmové a divadelní technologii, LED osvětlení či osvětlení samotné stage.

Opomíjen není ani doprovodný program, který návštěvníkům nabídne přednášky, konference, workshopy, eventy či udělování cen. Za zmínku stojí např. Sinus či PRG Live Entertainment Award.

K návštěvě vyzývají i Live Sound Area, Silent Stage či Sound & Recording Lounge; nabízejí možnost setkání a sdílení informací s mezinárodními úspěšnými výrobci, umělci a obchodníky.

Více informací o veletrhu zájemci naleznou na webových stránkách www.pls.messefrankfurt.com.

Své vstupenky si můžete zakoupit pohodlně online zde.

Tiskové materiály Messe Frankfurt