Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Prolight+Sound 2018 – čtyři dny plné inspirace

3. 3. 2018 | Dita Klapková | Happy Materials s. r. o. | www.messefrankfurt.cz

Ve dnech 10. až 13. dubna 2018 promění veletrh Prolight+Sound frankfurtské výstaviště v mezinárodní platformu produktů, služeb a inovací z oblasti techniky pro kulturní, společenské i sportovní události či ze sféry komunikační techniky, audiovizuálních produkcí a zábavy. Představí to nejnovější na trhu a přiláká širokou odbornou veřejnost.

Každoročně se stává místem setkání vystavovatelů, organizátorů kulturních, společenských a sportovních událostí, projektantů i prodejců, obchodních zástupců či jevištních designérů a studiových techniků. Díky koncepčním změnám v uplynulých několika letech se veletrh rozrostl do celosvětového rozměru, představuje špičku v oboru a i nadále se rozvíjí.

Již tradičně proběhne Prolight+Sound souběžně s Musikmesse, veletrhem hudebních nástrojů a produkce. V loňském roce obě akce navštívilo více než 100 000 zájemců a své nejnovější produkty zde představilo 1 922 vystavovatelů z celého světa. Novinkou pro letošní rok je centrální umístění produktové skupiny Audio, DJ + Recording, což vystavovatelům umožní oslovit návštěvníky obou veletrhů současně. Komplexní nabídku doplní zajímavý doprovodný program, který vedle komentovaných prohlídek a kreativních workshopů odhalí návštěvníkům svět inovací prostřednictvím ukázek z praxe v reálných podmínkách, a to hned na několika specializovaných jevištích – Live Sound Arena, Silent Stage a Sound & Recording Lounge. Oblíbenou součástí veletrhu jsou také Prolight+Sound konference, které otevřou diskuse a nabídnou odpovědi na nejaktuálnější otázky z oboru. Již tradičně bude během veletrhu také udíleno mnoho cen. Mezi nejvýznamnější patří Opus – German Stage Award, oceňující kreativní využití profesionální tzv. eventové techniky v oblasti osvětlovací techniky, technické realizace, scénografie, videa a zvukového designu.

Více informací o veletrhu najdete na webových stránkách 
pls.messefrankfurt.com.