Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Pozvánka na Prolight+Sound 2014

7. 2. 2014 | |

Ve dnech 12. až 15. března 2014 se ve Frankfurtu nad Mohanem bude konat veletrh Prolight+Sound 2014, prezentující produkty a služby z oblasti techniky pro kulturní, společenské a sportovní události i ze sféry komunikační techniky, audiovizuálních produkcí a zábavy. Za svou sedmnáctiletou historii se tento veletrh postupně rozrostl do největší akce mezinárodního formátu představující špičku v oboru. Každoročně se po dobu čtyř dnů stává místem setkání vystavovatelů a návštěvníků z řad prodejců, obchodních zástupců a odborných uživatelů. Provozovatelé kulturních, společenských a sportovních hal, projektanti, odborníci na zvuk, designéři osvětlení, jevištní designéři a studioví technici, poskytovatelé služeb v oboru a společnosti zabývající se výstavbou veletržních stánků se sjedou ve Frankfurtu, aby se dozvěděli o novinkách ve vývoji, výrobcích a službách.

Veškeré dění je rozděleno do produktových skupin, mezi něž patří audiosystémy, osvětlovací systémy, komunikační technika, divadelní a jevištní zařízení, sdělovací technika, obrazová komunikace a systémová integrace. Na venkovních plochách lze navštívit zóny Pro Stage a Concert Sound Area. Pro Stage nabízí ideální pohled na festivalovou scénu od její výstavby, výbavy a výstroje, přes osvětlovací systémy a přenosný místní rozhlas až po bezpečnost scény tohoto druhu během výstavby a za provozu. Mimoto je místem konání seminářů, workshopů, prezentací produktů a koncertů. Zóna Concert Sound Area dává vystavovatelům rozsáhlých ozvučovacích systémů PA možnost předvést své produkty návštěvníkům v reálných podmínkách.

V loňském roce Prolight+Sound navštívilo téměř 43 tisíc zájemců a vystavovalo zde více než 900 výrobců, z nichž většina přijela ze zahraničí. Prolight+Sound se koná souběžně s mezinárodním veletrhem Musikmesse, se kterým se vhodně doplňují.

Otevírací doba:

  • denně od 9.00 do 18.00 h

Ceny vstupného:

  • zakoupeno na místě: jednodenní vstupenka 45 EUR, permanentka 69 EUR,
  • zakoupeno předem prostřednictvím e-shopu: jednodenní vstupenka 29 EUR, permanentka 46 EUR

Více na www.prolight-sound.com.