Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Pozvánka na konferenci Technika osvětlování XXV a elektrotechnický seminář

31. 1. 2012 | |

Česká společnost pro osvětlování, regionální skupina Plzeň, a Zdravotní ústav se sídlem v Plzni budou pořádat ve spolupráci s firmami ELKOVO Čepelík, Astra SW, Hakel Trade a Hager ve dnech 15. až 16. května 2012 tradiční konferenci zaměřenou na aktuální problémy denního a umělého osvětlení, letos poprvé spojenou s elektrotechnickým seminářem. Pozornost bude věnována mimo jiné výkladu nových norem: ČSN EN 12464-1 (únor 2012) Osvětlení – a EN 50539-11 Přepěťové ochrany.

Letošní, jubilejní ročník se po deseti letech ze zámku v Nečtinech opět vrací do Plzně. Konference se uskuteční v důstojném prostředí Kongresového centra Parkhotelu Plzeň (www.parkhotel-plzen.cz), kde je zároveň zajištěno ubytování.
Akce je určena pro projektanty elektro, pracovníky hygienické služby, zdravotních ústavů a další zájemce. Díky rozšířenému programu spolupracujících firem bude konference velmi přínosná. V jejím rámci se také uskuteční propagační výstava výrobců a prodejců elektro a osvětlovací a měřicí techniky. První den akce zakončí neformální společenský večer s programem, určený zejména k navázání užších kontaktů příznivců elektrotechniky a světelné techniky

Konference je zařazena do programu celoživotního vzdělávání České komory auto-rizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Zdravotničtí pracovní-ci obdrží potvrzení o účasti s přiděleným počtem kreditů podle platné vyhlášky.
Stálí účastníci dostanou pozvánku s přihláškou. Další zájemci o zařazení do zasílací databáze mají možnost se obrátit na uvedené kontaktní adresy. Aktuální informace o konferenci, jejím programu, cenách apod. naleznete na stránce http://www.zuplzen.cz/svetlo kde bude rovněž možnost vyplnit on-line přihlášku na konferenci.

Za výbor ČSO RS Plzeň srdečně zvou:

Odborný garant:
Ing. Jana Lepší
tel.: 371 408 409, 724 324 668
e-mail: jana.lepsi@zuplzen.cz

Organizační garant:
Ing. Pavel Stupka
tel.: 371 408 408, 724 038 099
e-mail: pavel.stupka@zuplzen.cz