Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Posvíceno na novinky německého výrobce svítidel SLV

16. 9. 2018 | SLV Czech s.r.o. | www.slv.com

Nový katalog BIG WHITE pro rok 2019 představí přes 550 produktových novinek, přičemž většina z nich je v prodeji již nyní. Část nové kolekce obsahuje produkty z předchozího katalogu vylepšené o specifické vlastnosti jako materiálové úpravy, zlepšení světelných parametrů a další. S katalogem BIG WHITE 2019 jsou na trh rovněž uvedena zcela nová svítidla v zajímavých designových provedeních. Více informací je možné získat na webových stránkách společnosti, popř. na kontaktních místech SLV Czech, s. r. o.


Obr. 1. Svítidla BATO jsou vhodná k montáži na strop jako: a) závěsná, b) přisazená
c) k montáži na stěnu

Nová kolekce BATO

Svítidla sice nevšedních, ale harmonických křivek obsahuje zbrusu nová kolekce Bato, snoubící v sobě zároveň prvky jednoduchosti a elegance. Svítidla jsou vhodná k montáži na strop jako závěsná nebo přisazená anebo k montáži na stěnu. Je tak možné je kombinovat pro různé účely využití v interiéru. Při volbě vhodného rozměru lze vybírat ze dvou velikostí a kombinovat tři barevné varianty. Zákazník má také možnost rozhodnout se, zda preferuje klasické světelné zdroje – potom bude volit provedení s paticí E27, nebo dá přednost provedení se zabudovaným LED světelným zdrojem, na které společnost poskytuje pětiletou záruku.


2. Svítidlo KARPO: a) stolní, b) stojanové

Rozšíření produktové skupiny KARPO

Decentní, elegantní a přímočará – tak lze jednoduše shrnout charakter kolekce Karpo, jejíž řadu nástěnných a stropních svítidel nyní rozšířila i stolní a stojanová varianta. K dostání je v černé a bílé barvě se světelným výkonem 330 a 400 lm a s teplotou chromatičnosti 3 000 K. Zapínání a vypínání svítidla je nápaditě umístěno v hlavě reflektoru a pomocí vypínače je možné svítidlo třístupňově stmívat. Za povšimnutí stojí i index podání barev Ra, který je větší než 90.

Těšíme se na Vaši návštěvu na výstavě DESIGNBLOK 25. až 29. 10. 2018, Výstaviště Praha-Holešovice, Průmyslový palác, Superstudio, stánek P.06.


Vyšlo v časopise Světlo č. 5/2018 na straně 17.
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.