Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Odborný seminář Interiéry již potřetí

13. 9. 2014 | |

Letos na podzim, přesně 6. listopadu 2014, se koná ve Volyni na VOŠ a SPŠ již třetí ročník úspěšného semináře Interiéry zaměřeného zejména pro profesionály. Stejně jako loni čeká posluchače přes 20 zajímavých, výstižných a stručných přednášek. Ústředním tématem celé akce se nesou trendy a novinky, a tak na vás čeká přednáška na téma co to trend vlastně je, jak trendy prezentují média a jak nás ovlivňují, zda je trendem v navrhování spíše ruční kresba či vizualizace na počítači a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou novinky z oblasti kování, rozličných materiálů a jejich využití v praxi. Poslechnout si budete moci i téma zaměřené na zajímavé realizace, např. komplexu na Maledivách či restaurace v mexickém stylu nebo využití obalového materiálu v interiéru tzv. PET - design.

Stejně jako loni ani tentokrát nebude chybět doprovodný program v podobě mini veletrhu – ukázky zajímavých materiálů, jež bude větší než minule. Návštěvníci si také budou moci prohlédnout panely se vzorky ze speciální expozice Scéna: Inspirace a trendy. Čeká vás i mnoho dalšího, protože druhý den po semináři následují velkolepé oslavy 150 let založení školy, spojené se slavnostním otevřením Vzdělávacího střediska (nadregionálního významu) pro zpracovatelský průmysl, které bylo vystavěno v blízkosti školy z prostředků Regionálního operačního programu.

Za zmínku stojí i společenský večer, který se koná po ukončení semináře, a kde se mohou neformálně probrat všechna ožehavá témata a navázat spolupráce. Součástí společenského večera je nově i tématicky zaměřená tombola.

Detailní program i on-line přihláškuí najdete jako vždy na stránkách akce www.interiery2000.cz. Organizátoři srdečně zvou a těší se na setkání!