Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Luminous Carpets – podlaha budoucnosti

17. 5. 2017 | PHILIPS | www.lighting.philips.cz

Dnes se vám chystáme představit nový praktický produkt, který zútulní obchodní, hotelové či kancelářské prostory, potvrdí dobré jméno vaší společnosti a stane se informačním kanálem, prostřednictvím kterého budete moci svým návštěvníkům sdělit veškeré důležité informace. Společnost Philips přichází s Luminous Carpets – světelnými koberci s integrovanými LED zdroji, díky čemuž se jednoduše odlišíte od konkurence.

V současném světě jsme si již zvykli na celou řadu zajímavých a efektních produktů, které nám mohou ušetřit mnoho starostí nebo třeba zpříjemnit a zkvalitnit pobyt doma, v kanceláři či na dovolené. Společnost Philips však přichází s dalším velmi nápaditým produktem, který jednak plní praktickou užitnou roli s velkou užitnou hodnotou, ale také dokáže vytvořit efektní a dobrý dojem – totiž se světelným kobercem, který dodá vaší společnosti punc kvality a vysoké úrovně a pomůže vám informovat vaše návštěvníky o aktuálních důležitých informacích.

Jedna instalace, mnoho způsobů, jak zaujmout

Světelné koberce Luminous Carpets, ve kterých jsou integrovány nejmodernější LED zdroje, dokážou návštěvníky intuitivně vést v místech, kde se nacházejí poprvé. Rovněž dají vaší společnosti vyniknout na významných veletrzích, umocní celkový dobrý dojem, kterým působí vaše značka, a pomohou vám jednoduše komunikovat s návštěvníky v budovách vaší společnosti.

Koberce Luminous Carpets půjdou ruku v ruce s designem vaší moderní budovy a zároveň splní veškeré požadavky na kvalitní provedení, a to i v interiérech s nedostatečným osvětlením. Zátěžové koberce s LED jednotkami jsou natolik odolné, že je lze použít téměř kdekoliv – v hotelových pokojích, na veletrzích, ve vstupních halách, v čekárnách i na chodbách.

Na světelných panelech Luminous Carpets můžete vytvářet jakékoliv nápisy a jednoduché animace. Systém LED zdrojů lze snadno připojit k vašim stávajícím elektronickým a IT systémům. Pak už stačí jen použít kreativní a inspirativní způsoby, jak vaše návštěvníky zaujmout a zpříjemnit jim pobyt v neznámých prostorách.

Tiskové materiály Philips