Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

GEWISS DOMO CENTER – designový rozváděč pro chytrý dům

6. 11. 2018 | Elektro-System-Technik, s. r. o. | www.est-praha.cz.

V současnosti žijeme obklopeni moderními technologiemi – používáme chytré telefony, chytrá auta, chytré spotřebiče … Centrem tohoto světa je domov. I byty a domy lidé přizpůsobují době, a ty se tak stávají stále chytřejšími. Proto přichází společnost GEWISS na trh s řešením, které umožňuje centralizovat všechna zařízení pro distribuci energie, multimédia, zabezpečení a domácí automatizaci do rozváděče DOMO CENTER.

Rozváděče DOMO CENTER vynikají moderním, stylovým designem, který splňuje ty nejvyšší nároky a očekávání. Doslova ozdobí každý interiér. Téměř nevyčnívá ze zdi a díky několika typům povrchové úpravy a materiálového provedení dokáže s interiérem splynout. Nebo ho lze naopak zvýraznit, např. zrcadlovými dveřmi, a stane se tak funkční součástí interiéru. Rozváděče DOMO CENTER získaly prestižní mezinárodní ocenění v oboru designu Red Dot Design Award.

Rozváděče DOMO CENTER jsou k dispozici ve dvou výškách: 210 a 240 cm. Oba typy lze ponechat s přístroji přiznanými do interiéru nebo je lze osadit dveřmi. Je možné vybírat ze sedmi různých povrchových úprav. Standardně jsou dodávány v bílé barvě (RAL 9003) a v zrcadlovém provedení. Technika používaná k lakování panelů zaručuje dokonalý povrch.

Dveře jsou otočné a lze je otevírat o 170°. Jsou vybaveny magnetickým uzávěrem, ke kterému je možné přidat bezpečnostní zámky pro zajištění přístupu pouze pověřeným osobám. Dveře jsou nabízeny ve třech různých provedeních: bílé kovové (RAL 9003), z tvrzeného skla a z celoplošného zrcadla.

DOMO CENTER je ideální elektrický rozváděč pro proudy do 125 A, který pojme jakýkoliv přístroj (od domácí počítačové sítě až po modulární přístroje) i silový rozvodný systém, řídicí panely, alarmy, bezdrátové přístroje nebo jiné přístroje pro automatizaci domácnosti. Velká modulární kapacita (až 320 modulů u větších verzí) činí z rozváděče DOMO CENTER nové technické jádro systému, které odpovídá současným i budoucím požadavkům na modifikaci nebo rozšiřování.

Pro bližší informace o produktech GEWISS lze navštívit stránky výhradního dodavatele: www.est-praha.cz


Vyšlo v časopise Elektro č. 11/2018 na straně 33.
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.