Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

FOR INTERIOR 2020: Inspirace pro bydlení a trendy světa nábytku a interiérů

18. 9. 2020 | ABF, a.s. | www.abf.cz

Od 1. do 4. října 2020 se na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA bude konat důležitá podzimní událost v oblasti interiérů, veletrh FOR INTERIOR.  Své novinky zde představí výrobci, designéři a ostatní profesionálové ze světa nábytku, interiérů a bytových doplňků.

Od 1. do 4. října 2020 se na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA bude konat důležitá podzimní událost v oblasti interiérů, veletrh FOR INTERIOR. Své novinky zde představí výrobci, designéři a ostatní profesionálové ze světa nábytku, interiérů a bytových doplňků. Na jednom místě bude k vidění nejen poctivé české řemeslo prezentované českými výrobci, ale i nové kolekce silných zahraničních značek. Představí se zde také vítězné exponáty soutěže Nábytek roku 2020 a již tradičně bude jedna hala věnována Zóně spánku, zaměřené na kvalitní a příjemné snění.

Více inspirace než kdykoliv předtím!

Ve vstupní hale bude připravena unikátní a hlavně inspirativní expozice pěti interiérů – od kuchyně přes obývací pokoj až po předsíň, kde si bude možné vyzkoušet různá nábytková řešení a inspirovat se při výběru barev a dekorů pro nábytek, podlahy, obklady i výmalbu. Na místě se budou moci zájemci poradit se specialisty zastupujícími zde prezentované produkty. Tento projekt připravil pro návštěvníky veletrhu tým českých designérek pod vedením Ing. Ivy Bastlové, DiS.

Návštěvníci se mohou těšit také na velkou soutěž Kolo štěstí, ve které se bude rozdávat více než 100 cen každý den. Kromě toho mohou vyhrát i v soutěži s TV Bydlení, a to koupelnu v hodnotě 100 000 korun.

Letňanský areál je plně připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů. V současnosti se proměnil v zónu s maximální bezpečností.

Více o veletrhu na: www.forinterior.cz