Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Doprovodný program SIGNALu ovládne Maotik, DJ Maceo a The Cupcake Collective i Containall

13. 10. 2016 | SIGNAL Festival | www.signalfestival.com

V obří nafukovací kupoli SIGNAL Dome, která se v rámci SIGNAL festivalu už podruhé objeví na pražském Klárově, se budou dít věci. Kromě tří pravidelných projekcí hlavního programu tu totiž v rámci doprovodného programu vystoupí i francouzský umělec Maotik se svou audiovizuální show OMNIS.

Za pseudonymem Maotik se skrývá jméno Mathieu Le Sourd. Ve své tvorbě se Mathieu zaměřuje především na multimediální instalace, jednu z nich pod názvem Light Sowers představí i v hlavním programu SIGNAL festivalu, a ohromující audiovizuální performance. Ve své kariéře se může pyšnit například spoluprací na turné kapely Nine Inch Nails.

Jeho jedinečná třicetiminutová show v SIGNAL Dome se inspiruje dnešní dobou a vyspělými technologiemi, díky kterým se zkracují vzdálenosti, i zrychluje čas. OMNIS vypukne třetí festivalový den, tedy v sobotu 15. října ve 23:40. Vstupenky na něj je možné zakoupit na www.goout.cz nebo v průběhu festivalu přímo na pokladně SIGNAL Dome.

Signal Dome 2016 Maotik

O SIGNAL festivalu:

Největší kulturní událost v České republice propojující moderní umění a nové technologie s širokou i odbornou veřejností. Ulice a veřejná prostranství Prahy, její nejznámější historické památky i méně známá zákoutí se během čtyř večerů promění pod taktovkou českých i světových osobností světelného designu v umělecké objekty a prostory, které netradičními formami zachycují různé tváře současné i historické Prahy. Festival během tří let přilákal do pražských ulic přes milion návštěvníků z České republiky i zahraničí, kteří se v rámci interaktivních instalací podíleli na podobě každého ročníku. Letos SIGNAL festival rozzáří Prahu už počtvrté, od 13. do 16. října.

Více informací na www.signalfestival.com

Facebook: www.facebook.com/SignalFestival

Tiskové materiály SIGNAL Festival