časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost FLIR uvádí další výkonnou termokameru řady T

27. 2. 2019 | FLIR Systems | www.flir.com

Integrovaný barevný hledáček termokamery FLIR T840 usnadňuje měření venku v náročných podmínkách při jasném osvětlení.

Společnost FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) uvedla novou termokameru FLIR T840 do skupiny profesionálních kamer řady T. Vysoké rozlišení termokamery T840 nabízí přesnější měření a integrovaný hledáček, který pomáhá dodavatelům elektrické energie, vedoucím závodů a dalším termografickým profesionálům nalézt a diagnostikovat závady při jakýchkoli světelných podmínkách, pomáhá vyhnout se nákladným výpadkům energie a odstávkám závodů.

termokamery FLIR T840

Unikátní design termokamer FLIR řady T, jenž vyhrál ocenění, má model T840 stejné ergonomické tělo, vibrující dotykovou LCD obrazovku a hledáček, který usnadňuje používání v jakýchkoli světelných podmínkách. Termokamera s rozlišením 464x348 disponuje vylepšeným FLIR Vision Processing, včetně patentované® technologie vylepšení snímku pomocí funkce MSX, UltraMax® (4x vyšší rozlišení) a speciálních algoritmů s cílem poskytnout zákazníkům oproti předchozím modelům vyšší přesnost měření a kvalitu obrazu.

Model T840 nabízí také teleobjektiv se zorným úhlem 6 stupňů, který umožňuje profesionálům provádět přesná měření teplot na malých objektech jako jsou svorky na venkovním vedení, a to i z velkých vzdáleností, Také díky vylepšeným měřícím nástrojům v termokameře, které jsou jedinečné pro nové termokamery FLIR řady T, dále nastavení jedním prstem a přesný automatický laserový zaostřovací systém, umožňují termokameře FLIR T840 a jejím uživatelům rychle detekovat závadu a snadno učinit zásadní rozhodnutí.

Díky koncepci s otočnou snímací částí v rozsahu o 180 stupňů a ergonomickému designu termokamery FLIR T840, umožňuje uživatelům snadněji provádět celodenní měření v rozvodech el. energie s minimální zátěží uživatele. Model FLIR T840 nabízí funkce rychlé tvorby zpráv, které pomáhají uživatelům v organizaci práce. Wi-Fi připojení k aplikaci FLIR Tools® nabízí měření a vyhodnocení v reálném čase, zatímco zabudované GPS automaticky uloží souřadnice ke každému snímku pro usnadnění identifikace a přesné dokumentace.

Termokameru FLIR T840 již lze zakoupit u autorizovaných distributorů FLIR. Pro více informací o FLIR T840 prosím navštivte www.flir.com/t840.

Tiskové materiály FLIR

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021