časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost FLIR Systems uvádí na trh revoluční termografickou kameru s vysokým rozlišením

25. 4. 2016 | FLIR | www.flir.com

FLIR Systems uvádí na trh prémiovou termografickou kameru FLIR T1020, která je určena k použití v řadě průmyslových a stavebních diagnostických aplikacích. T1020 je ruční kamera s vysokým rozlišením, která má výjimečně výkonný systém, mimořádnou čistotu obrazu a velmi rychlé uživatelské rozhraní. Kamera T1020 umožňuje uživatelům rychle najít horká místa, přesně změřit jejich teplotu a zjednodušit celý pracovní proces.

Flir T1020Kamera T1020 se vyznačuje vynikající kvalitou obrazu, kterou zajišťuje nechlazený infračervený detektor s rozlišením 1 024 x 768 pixelů, který nabízí dvakrát lepší teplotní citlivost (NETD), než je v tomto odvětví obvyklé. Toto rozlišení dále vylepšuje technologie FLIR Vision ProcessingTM, která spojuje unikátní proces super rozlišení FLIR UltraMaxTM s patentovaným softwarem FLIR MSX® pro vylepšení zobrazování, který dokáže překrýt termogramy v plném rozlišení pomocí důležitých vizuálních detailů a aspektů, jako jsou čísla a štítky, a to při plném rozlišení termogramu Pokročilé funkce zpracování obrazu poskytují nejkvalitnější snímky, jaké dokáže kompaktní systém nabídnout.

Zobrazení ve vysokém rozlišení vyžaduje velmi přesnou optiku, a proto je kamera T1020 vybavena objektivem s nejlepšími parametry ve své třídě. Kamera T1020 disponuje přesným optickým systémem FLIR OSXTM Precision HDIR, který poskytuje vynikající kvalitu obrazu společně s velkým dosahem a umožňuje přesně měřit teplotu z až dvojnásobné vzdálenosti ve srovnání se standardními objektivy. Kamera T1020 je také vybavena novým systémem ostření, který nabízí jak nepřetržité automatické ostření, tak dynamické manuální ostření.

„S příchodem kamery T1020 společnost FLIR zase jednou zvýšila laťku v segmentu prémiové termografie,“ řekl Andy Teich, prezident a generální ředitel FLIR. „Abychom mohli uvést takto prvotřídní zařízení, bylo zapotřebí vyvinout skutečně špičkovou optiku a naše doposud nejpřesnější teplotní senzory. Kamera FLIR T1020 má všechny nástroje, které profesionálové potřebují k rychlé a efektivní práci.“

Kameru T1020 si nyní můžete zakoupit u vybraných partnerů nebo přímo od společnosti FLIR. Bližší informace o kameře T1020 naleznete na stránce www.flir.com/t1020.

FLIR Systems

FLIR Systems
Luxemburgstraat 2
2321 Meer (Belgie)

www.flir.com

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021