časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Soutěž AMPER – Idea 2011

8. 2. 2011 | |

Mate zajímavý podnikatelský nápad a chuť soutěžit? Přihlaste se do 1. ročníku soutěže o nejlepší podnikatelský nápad roku!
Základem pro podnikání je pár pravidel, které člověk musí mít dodržovat, aby byl ve svém podniku úspěšný. Nejprve si musí vybrat obor, o kterém je přesvědčený, že je schopen svým obohatit a dále rozvíjet. Je vhodné začít podnikat v oblasti, které určitým způsobem rozumíme, kterou jsme schopni na základě vývoje trhu analyzovat a předvídat. Žádný úspěšný podnikatel nesmí zanedbávat detaily, musí svému projektu plně věřit a umět si vše na základě kvalitního podnikatelského plánu časově rozvrhnout. Budoucí podnikatel musí mít jasné cíle, musí počítat i s tím, že mu některé kroky nevyjdou, a tudíž být vytrvalý ve svém úsilí.
Je-li právě Vy ideální typ na podnikatele, máte zajímavý podnikatelský nápad a především chuť být si svým vlastním pánem, máte ještě 3 týdny na to, přihlásit se do soutěže AMPER – Idea 2011 a hrát nejenom o hodnotné ceny, jako například zapůjčení vozu Peugeot 207 na dobu 3 měsíců, či stylový notebook, ale především o setkání s významnými českými investory a diskuzi nad realizací podnikatelského plánu.
Vyhlášení výherců soutěže AMPER – Idea 2011, který proběhne v rámci gala večera prvního veletržního dne 29. března 2011 na Výstavišti Brno, mediálně podpoří i Česká televize, Český Rozhlas, Hospodářské noviny, Mladá Fronta, ČTK a mnoho dalších celostátních i regionálních médií.
 
Přihlášku do soutěže zasílejte na prochazkova@terinvest.com
Více na: http://www.amper.cz/soutez-amper---idea-2011.htm