časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

OMT 1010 on-line dohled

21. 12. 2018 | ORBIT MERRET, spol. s r. o. | www.orbit.merret.cz

OMT 1010 je zařízení pro monitorování a pořizování záznamu dat během přepravy zboží, při jízdních zkouškách nebo při testování manipulačních jednotek. V přehledné webové aplikaci má uživatel pod svým účtem detailní přehled o zásilce a záleží jen na něm, co o ní všechno bude chtít vědět.

Hlídané parametry zásilky jsou: poloha, kurz, rychlost, nadmořská výška, teplota, vlhkost, rosný bod, tlak vzduchu, intenzita a barva osvětlení, sluneční svit, náklon, přetížení, magnetické pole, množství CO a dalších plynů.

Bezproblémový přenos dat s nadřazeným systémem zajišťuje globální čtyřpásmový GSM/GPRS modul. Je-li jednotka mimo dosah signálu, jsou naměřená data ukládána do interní paměti. K jejich odeslání dojde v okamžiku opětovné dostupnosti signálu. V případě potřeby nepřerušeného dohledu lze nabídnout jednotku s připojením přes satelitní síť Iridium. Kapacita akumulátoru zajišťuje spolehlivý provoz až tři měsíce. Akumulátor lze snadno dobít pouhým připojením jednotky k USB portu PC.

Pro uživatelskou komunikaci s OMT 1010 se využívá webová aplikace na platformě Microsoft Azure, která umožní pohodlné a přehledné sledování všech zakázek v reálném čase. Veškerá programovatelná nastavení jsou přístupná z PC aplikace.


ORBIT MERRET, spol. s r. o., Vodňanská 675/30, 198 00 Praha 9
tel.: +420 281 040 200, e-mail: orbit@merret.czwww.orbit.merret.cz


Vyšlo v časopise Elektro č. 12/2018 na straně 46. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021