časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Odloženo! Light + Building se bude konat v září 2020

25. 2. 2020 | Messe Frankfurt | https://light-building.messefrankfurt.com/

Vzhledem k rozšiřování koronaviru v Evropě se po intenzivních konzultacích Messe Frankfurt rozhodl odložit Light + Building na termín mezi polovinou a koncem září 2020.

Neočekávaný výskyt Covid-19 v Itálii od minulého víkendu vyžadoval novou analýzu situace v úzké spolupráci s úřady veřejného zdraví ve Frankfurtu. Byla požadována vícestupňová zdravotní kontrola u hostů z Číny, jejíž provedení by bylo pro Messe Frankfurt velmi náročné. Kromě toho se zavádí stále více cestovních omezení, což ztěžuje návštěvníkům i vystavovatelům účast na veletrhu. Organizátoři se proto rozhodli odložit Light + Building. Toto rozhodnutí podporují spolupracující partneři Light + Building, Ústřední asociace německého elektrotechnického průmyslu (ZVEI) a Ústřední asociace německých elektrikářů (ZVEH). Toto rozhodnutí podporují také přední italská sdružení. Po Německu pocházejí největší skupiny vystavovatelů a návštěvníků z Číny a Itálie.

Nový termín: Light + Building v září 2020

Messe Frankfurt chce zajistit, aby příležitosti vytvořené na Light + Building zůstaly dostupné pro všechny účastníky trhu v aktuální sezóně. Light + Building 2020 se proto odkládá a bude se konat ve Frankfurtu nad Mohanem mezi polovinou a koncem září 2020.

Více informací ZDE

zdroj: Messe Frankfurt