časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Odloženo! Light+Building bude od 27. 9. do 2. 10. 2020

6. 3. 2020 | Messe Frankfurt | www.messefrankfurt.cz

Vzhledem k rozšiřování koronaviru v Evropě se po intenzivních konzultacích společnost Messe Frankfurt rozhodla odložit veletrh Light+Building na termín od 27. září do 2. října 2020.

Neočekávaný výskyt viru Covid-19 v Itálii vyžadoval novou analýzu situace v úzké spolupráci s úřady veřejného zdraví ve Frankfurtu nad Mohanem. Byla požadována vícestupňová zdravotní kontrola hostů z Číny, jejíž provedení by bylo pro Messe Frankfurt velmi náročné. Kromě toho se zavádí stále více cestovních omezení, což ztěžuje návštěvníkům i vystavovatelům účast na veletrhu. Organizátoři se proto rozhodli veletrh odložit. Toto rozhodnutí podporují spolupracující partneři Light+Building, Ústřední asociace německého elektrotechnického průmyslu (ZVEI) a Ústřední asociace německých elektrikářů (ZVEH). Rovněž je podporují přední italská sdružení. Po Německu pocházejí největší skupiny vystavovatelů a návštěvníků z Číny a Itálie. Odložení veletrhu požadovali také někteří z významných vystavovatelů.

Nový termín Light+Building 2020

Messe Frankfurt chce zajistit, aby příležitosti vytvořené na Light+Building zůstaly dostupné pro všechny účastníky trhu v aktuální sezóně. Veletrh se proto odkládá a bude se konat ve Frankfurtu nad Mohanem od 27. září do 2. října 2020.

Více informací zde: light-building.messefrankfurt.com.

 


Vyšlo v časopise Světlo č. 2/2020 na straně 5.
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.