časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nový laserový dálkoměr TOOLCRAFT TO-LMD X60

6. 12. 2018 | Conrad Electronic Česká republika, s. r. o. | velkoobchod.conrad.cz

Značka TOOLCRAFT rozšířila svůj sortiment měřicích přístrojů o nový laserový dálkoměr TO-LMD X60. Přístroj umožňuje měřit vzdálenosti v rozsahu 0,05 až 60 m s přesností na ±2 mm. Naměřené údaje lze odečíst přímo z jeho dvoupalcového monochromatického displeje.

Dálkoměr TO-LMD X60

Odolný proti vodě, prachu a pádu

Dálkoměr TO-LMD X60 je kalibrován podle továrního standardu (k výrobku není dodáván certifikát) a chráněn proti tryskající vodě a prachu v souladu se stupněm krytí IP65. Neuškodí mu ani pád z výšky 2 m. Díky tomu je velmi vhodný k použití na staveništích, ale i v provozovnách malých podniků či v jiných náročných prostředích.

Sada funkcí laserového dálkoměru TO-LMD X60 zahrnuje měření vzdálenosti, výpočet objemu, výpočet plochy, nepřímé měření (s pomocí Pythagorovy věty) a také funkce sčítání a odčítání. Nechybí ani nepřetržité měření, funkce zjišťování úhlů, automatická detekce rovin a automatické měření výšky.

Laserový dálkoměr funguje se třemi interními 90 mA·h Ni-MH bateriemi, které je možné dobíjet prostřednictvím USB rozhraní. K jeho provozu nejsou zapotřebí žádné další baterie. Hmotnost přístroje je 135 g (včetně baterií) a jeho rozměry jsou 49 × 26 × 115 mm (š × v × d).


Vyšlo v časopise Elektro č. 12/2018 na straně 30. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021