časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nové speciální provedení svorek řady – PIKD – od firmy CONTA-CLIP

19. 1. 2021 | SENO, spol. s r. o. | www.seno.cz

Firma CONTA-CLIP systematicky rozšiřuje a optimalizuje svoji řadu třístupňových,  iniciátorových, vícevodičových svorkovnic z výrobní řady PIKD se jmenovitým průřezem 2,5 mm². Je tak možné lépe pokrýt různá řešení vznikající při distribuci elektrické energie.

Třístupňové svorky PIKD 2.5 / PE / L / L, PIKD 2.5 / PE / L / N, PIKD 2.5 / SV BU a PIKD 2.5 / SV / PE GNYE s připojením Push-in.Třístupňové svorky PIKD 2.5 / PE / L / L, PIKD 2.5 / PE / L / N, PIKD 2.5 / SV BU a PIKD 2.5 / SV / PE GNYE s připojením Push-in

Svorky řady PIKD jsou časově úsporné řešení montáže instalačních svorek díky své konstrukci a připojením vodiče systémem Push-in. Tyto svorky jsou k dispozici ve čtyřech variantách - svorky PIKD 2,5/PE/L/L a PIKD 2,5/PE/L/N kombinují dvě funkce v jedné svorce: na spodní úrovni slouží jako svorka ochranného vodiče, na horních dvou jako průchozí svorka pro připojení dvou vodičů s napětím, popřípadě jednoho živého a jednoho nulového vodiče. Svorka PIKD 2.5/SV s vertikálně přemostěnými přípojnicemi je určena pro distribuci potenciálu na pět přípojek a poslední, zemnící svorka PIKD 2.5/SV/PE v zeleno-žlutém pouzdru, slouží k připojení až šesti přípojek.

Tiskové materiály SENO

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021