časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Mezinárodní konference LUMEN V4 2018 v Třebíči

9. 5. 2018 | VUT Brno | www.lumenv4.eu

Česká společnost pro osvětlování a Vysoké učení technické v Brně si Vás dovolují pozvat na mezinárodní konferenci zemí Visegrádské čtverky LUMEN V4 2018. Tato akce proběhne v termínu 18.-10.9.2018 v Grand hotelu v Třebíči.

V rámci připravované mezinárodní  konference nabízíme firmám možnost jejich prezentace, a to v následujících kategoriích. Základní prezentace realizovaná formou inzerce vložené do elektronického sborníku publikací, rozšířená prezentace formou vlastní výstavy nebo posteru. Dále nabízíme možnost participace na konferenci formou partnerství. Samozřejmě uvítáme i nekomerční, odbornou prezentaci výsledků práce Vaší společnosti.

Kompletní nabídku pro firmy je možné stáhnout z odkazu zde:
http://www.lumenv4.eu/templates/Nabidka_pro_firmy_2018.pdf

Konferenci navštíví odhadem 200 účastníků ze všech zemí Visegrádské čtverky zejména z řad univerzit, velkých světelně-technických společností, ale i menších firem zabývajících světelnou technikou a to v širším aspektu od projektantských, obchodních, výrobních až po firmy poskytující podpůrné služby. Konference je prezentována jako mezinárodní a očekáváme silnou účast zahraničních hostů, což nabízí firmám možnost představit se i mimo hranice České republiky.

Další informace naleznete na webové adrese www.lumenv4.eu

doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. – předseda konference
Ing. Jan Škoda, Ph.D. – předseda organizačního týmu