časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Konference: Bezpečí inteligentních budov a domácností

3. 9. 2012 | |

Dne 19. září se v rámci doprovodného programu veletrhu FSDays 2012 v letňanském výstavním areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční konference s názvem Bezpečí inteligentních budov a domácností orientovaná nejen na bezpečnost, ale i na úspory, automatické řízení a bezpečné bydlení.

Organizátor veletrhu Prague Fire & Security Days 2012 (FSDays 2012), společnost Mascotte s.r.o., společně s odbornými partnery veletrhu, spol. ORANGE GROUP a.s a ORSEC s.r.o. připravili atraktivní téma odborné konference. Přednášky a prezentace nejsou orientované jen na bezpečnost, ale i na úspory, automatické řízení, bezpečné bydlení apod.
Konference je určena pro majitele a provozovatele budov, developery, architekty, FM společnosti, bezpečnostní agentury, bezpečnostní manažery privátních podniků, ale i státní a veřejné správy a instalační a realizační společnosti.

V rámci přednášek zazní například následující téma:

  • Integrace, inteligence a realita trhu – teorie a praxe,
  • Pohled systémového integrátora, BMS – základní stavební kámen inteligentních budov
  • Komplexní řešení systémů v inteligentních budovách - s bližším zaměřením na kamerové systémy,
  • Možnosti integrací požárních technologií a dalších bezpečnostních technologií do systému správy budov,
  • Systémová elektroinstalace, jako základ domácí automatizace.

Podrobný program konference je k dispozici ZDE.

FSDays 2012

Čtvrtý ročník prestižní výběrové přehlídky nejnovějších trendů a technologií v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb - Prague Fire & Security Days 2012 (FSDays 2012) se uskuteční ve dnech 18. – 22. září 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Souběžné konání s nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR – FOR ARCH 2012 přináší FSDays nový rozměr a prezentujícím se společnostem nové obchodní příležitosti. Širší cílovou skupinu návštěvníků, především z oborů stavebnictví – projektanti, architekti, stavební společnosti, development ve vztahu ke komplexní ochraně budov a objektů. Významné je i atraktivní umístění FSDays v rámci celého komplexu odborných stavebních veletrhů.
Dovolujeme si Vás pozvat i na další odborné konference, které se uskuteční ve dnech 18. – 22. září v rámci veletrhu Prague Fire & Security Days 2012 nejen v letňanském výstavním areálu PVA EXPO PRAHA.

Podrobný program konferencí včetně on-line registrace najdete na http://fsdays.cz/doprovodny-program-konference.html