časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

iNELS Café – chytrá moderní gastronomie se otevřela veřejnosti

12. 11. 2015 | ELKO EP, s.r.o. | www.elkoep.cz

Ve středu 11. 11. 2015 v 16 hodin na Rohanského nábřeží 15 v Praze proběhlo slavnostní otevření nového showroomu iNELS Café. Jedinečný prostor představil moderní trendy v elektroinstalaci a řízení domácnosti, tzv. Smart Home.

Showroom iNELS Café ukázal, jak jednoduše lze skloubit moderní gastronomii s chytrým bydlením. Systém iNELS – Smart Home&Building Solution. Stále více populární systém chytré elektroinstalace, dokáže propojit a řídit provoz celého domu podle přání jednotlivce a nejen domu – přímo na místě si mohou zájemci vyzkoušet a nechat se inspirovat, kde všude by se jim systém iNELS hodil.

Showroom iNELS Café je nabitý nejen posledními novinkami v oblasti chytré elektroinstalace. Návštěvníci zde mohou projít prostorami ve stylu: Strašidelná scéna, Průchod chytrým domem ve virtuální realitě, nebo Když je host pánem atmosféry. Systém iNELS se snaží svým zákazníkům přinášet přidanou hodnotu, a proto kromě vlastního systému ovládání nabízí – bezpečí, úspory, pohodlí, zábavu a šetrnost k životnímu prostředí. 

Tiskové materiály ELKO EP s.r.o.

ELKO EP, s.r.o.

ELKO EP, s.r.o.
Palackého 493
Holešov
769 01
www.elkoep.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021