časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

FLIR představuje profesionální TRMS digitální multimetr FLIR DM91

2. 2. 2018 | FLIR Systems | www.flir.com

Digitální multimetr pro kontroly elektrických zařízení v průmyslových objektech nebo ve zkušebních laboratořích s funkcí protokolování dat a bezdrátového připojení.

profesionální TRMS digitální multimetr FLIR DM91Společnost FLIR představuje profesionální TRMS digitální multimetr FLIR DM91 pro kontrolu elektrických zařízení. Digitální multimetr DM91 s 18 funkcemi byl navržen pro elektrikáře a techniky ve zkušebních laboratořích. Umožňuje vytvářet datové protokoly, lze do něj uložit data až pro 10 sestav po 40k skalárních měření a má funkci vyvolání dat pro jejich kontrolu.

Ergonomický, odolný přístroj FLIR DM91, jenž je vybaven intuitivním uživatelským rozhraním k provádění účinných a efektivních kontrol u široké řady elektrických a elektronických systémů, usnadňuje kontroly a zjednodušuje sběr dat elektrikářům a technikům ve zkušebních laboratořích. Pomocí technologie Bluetooth lze přístroj propojit s mobilní aplikací FLIR Tools a odesílat či sdílet data s pracovním týmem nebo klientem, nebo se bezdrátově připojit ke kompatibilním IR kamerám FLIR.

Přístroj DM91 měří teplotu (kontaktně) až do výše 400 °C a s vysokou přesností měří proud v mikro- a miliampérech s citlivostí 0,1 mV u nízkonapěťových zařízení. Přístroj může být napájen pomocí dobíjecí baterie FLIR TA04 Li-Pol nebo pomocí standardních baterií typu AA, aby mohl být nepřetržitě používán i v náročných podmínkách.

Na stránce www.flir.com/DM91 naleznete další podrobnosti o přístroji.

Tiskové materiály FLIR

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021