časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Elektrické konektory nově pod značkou Stäubli

15. 3. 2017 | Stäubli | www.staubli.cz

V druhé polovině března se Stäubli představí na prvním letošním veletrhu v České republice – jako již tradičně najdete náš stánek na brněnském výstavišti na veletrhu AMPER 2017, tento rok opět v pavilonu V pod číslem 3.04.


Obr. 1. Konektorový systém CombiTac

Poprvé bude náš stánek zcela v barvách Stäubli – od letošního roku se výrobce elektrických konektorů Multi-Contact stal plnohodnotnou součástí skupiny Stäubli, a převzal tak i společnou značku. Multi-Contact byl součástí skupiny Stäubli již od roku 2002, ale teprve až od ledna 2017 přejal kompletní korporátní identitu Stäubli ve snaze posílit společně budovanou značku. Pro zákazníky to znamená další vylepšení kvalitního servisu a lokální podpory díky přítomnosti více než 4 500 zaměstnanců skupiny Stäubli v 25 zemích po celém světě.

Těšit se ve stánku Stäubli můžete např. na interaktivní prezentaci modulárního konektorového systému CombiTac (obr. 1), který kombinuje moduly pro napojení silové elektřiny, signálů, dat nebo i pneumatické a fluidní spojky. Dále jsme si pro návštěvníky připravili koncepci řešení napojení silové elektřiny v mobilním rozváděči nebo širokou řadu příslušenství pro testování a měření.


Obr. 2. Průmyslový robot TX2

Man and Machine

Tento rok Stäubli uvádí na trh novou řadu průmyslových robotů TX2 (obr. 2), a proto i na veletrhu AMPER budete mít možnost seznámit se s těmito nejnovějšími roboty. Ať už jde o rychlou a přesnou práci v uzavřené buňce, nebo o kolaborativní aplikaci ve spolupráci s člověkem, roboty TX2 – nejrychlejší bezpečné roboty na světě – zvládají vše a chrání tak zaměstnance, výrobní technologie i finance.

Více informací naleznete na www.staubli.cz.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021