časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Bezdotyková zkoušečka napětí pro elektrické instalace FLIR VP42

28. 4. 2019 | FLIR Systems | www.flir.com

Společnost FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) uvádí na trh bezdotykovou zkoušečku napětí FLIR VP42 s vestavěnou svítilnou, která je určena pro elektromontážní servis přímo v terénu a pro kontroly elektroinstalací v obytných, komerčních a průmyslových budovách.

Bezdotyková zkoušečka napětí pro elektrické instalace FLIR VP42

Zkoušečka (detektor) VP42 je nezbytnou pomůckou pro předběžnou indikaci vodičů pod napětím v místě elektromontážních prací. Umožňuje rychle indikovat fázové a nulové vodiče, a zajistit tak bezpečnost v místě měření.

Zkoušečka FLIR VP42 má bezpečnostní klasifikací CAT IV. Odolný zkušební přístroj velikosti pera rychle indikuje přítomnost střídavého napětí bez dotyku vodičů i v nejmodernějších bezpečnostních zásuvkách. Zjednodušuje identifikaci a sledování nulových a fázových vodičů v zásuvkách, elektroinstalačních krabicích a rozvodnicích.

Zkoušečka VP42 po vzoru mobilních telefonů používá k upozornění na vodiče pod napětím nejen barevné LED indikátory, ale i vibrace. Uživatelé tedy nepřehlédnou upozornění ani v rušných nebo tmavých lokalitách. Zkoušečka má protiskluzovou rukojeť a robustní konstrukci, která odolá pádu z výšky 3 metrů na beton. Dlouhý technický životnost zkoušečky společnost FLIR potvrzuje tříletou záruční dobou..

Více informací o zkoušečce FLIR VP42 naleznete na stránce www.FLIR.eu/VP42.

Tiskové materiály FLIR

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021