časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrh Věda Výzkum Inovace

24. 1. 2017 | VVVI, s.r.o. | www.vvvi.cz

Prezentujte své výsledky v oblasti vědy, výzkumu, vývoje a inovací a získejte nové kontrakty! Přijměte, prosím, naše pozvání a zúčastněte se se svými vědecko-výzkumnými projekty a inovativními řešeními Veletrhu Věda Výzkum Inovace, který se koná 28. 2. – 2. 3. 2017 na brněnském výstavišti.

VVVI 2017

Záštitu nad veletrhem již převzali místopředseda vlády pro vědu a výzkum Pavel Bělobrádek, Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Úřad průmyslového vlastnictví, rektor Vysokého učení technického v Brně prof. Petr Štěpánek či Jihomoravský kraj.

První den veletrhu (úterý 28. 2. 2017) je určen pro vystavovatele a jejich projektové partnery a pro významné hosty. Druhý a třetí den veletrhu (1. – 2. 3. 2017) bude otevřen pro odbornou i širokou veřejnost.

Pro vystavovatele je Veletrh Věda Výzkum Inovace (VVVI) je:
-     jedinečnou novou platformou pro propojení  vědecko – výzkumné a podnikatelské sféry,
-     výjimečnou příležitostí pro výzkumníky alespoň 1x ročně fyzicky představit výsledky své práce přímo potenciálním uživatelům,
-     komercionalizovat výsledky výzkumu a vývoje,
-     příležitost pro odborníky setkávat se napříč vědními obory, veletrh není oborově omezen,
-     místem prezentace inovativních řešení a způsobů uplatnění výsledků výzkumu a vývoje,
-     příležitost pro všechny, jejichž posláním je podpora a zajišťování znalostního transferu,
-     prostor pro všechny ostatní, jejichž činnost se dotýká vědy, výzkumu a inovací.

Vystavovatelé mají ještě stále možnost se přihlásit. Pokud máte zájem na VVVI vystavovat, ozvěte se prosím kontaktní osobě pro vystavovatele, kterou je pan Roman Bečka, ředitel veletrhu (becka@vvvi.cz, GSM: +420 603 878 878). Připravíme veletržní nabídku přímo na míru Vaší společnosti. Podrobné informace pro vystavovatele naleznete zde: http://www.vvvi.cz/vystavovatele.html.  

Návštěvníci - VVVI přináší velmi zajímavé informace pro pracovníky z akademické i komerční sféry. Je místem pro setkání především všech těch, kteří by se měli VVVI účastnit jako vystavovatelé, ale pro účast na daném ročníku se ještě nerozhodli, nebo nemají připravenou vhodnou prezentaci. V každém případě mají potřebu se setkat s vystavovateli VVVI a mezi sebou navzájem. Toho mohou využít především v rámci doprovodného programu, který je otevřen odborné i široké veřejnosti. Soustředění zajímavých výsledků výzkumu, vývoje a inovativních řešení je však zajímavé též pro širokou veřejnost a studenty středních škol. na VVVI je možné se přihlásit též jako návštěvník či jako organizovaná skupina návštěvníků. Organizované skupiny návštěvníků (pedagogové se svými studenty středních a vysokých škol) získají návštěvou veletrhu unikání příležitost seznámit se se značným množstvím velmi zajímavých výsledků výzkumu a vývoje. Navíc pro studenty středních a vysokých škol bude připraven speciální program ve VIDA science centru popularizující přírodní a technické vědy, na kterém účastníci poznají přínos a skvělou uplatnitelnost na trhu práce, pokud se budou věnovat těmto oborům.

Podrobné informace pro návštěvníky naleznete zde: http://www.vvvi.cz/navstevnici.html.

Doprovodný program – v rámci Veletrhu Věda Výzkum Inovace je připravován velmi zajímavý doprovodný program na všechny 3 dny konání veletrhu. Každý den se uskuteční konference, které jsou zaměřeny na klíčová témata, která dnes hýbou světem vědy, výzkum a inovací. Konferencí se zúčastní přední představitelé ministerstev, vrcholní představitelé univerzit, výzkumných ústavů a reprezentanti technologických inovativních firem.

-     úterý 28. 2. 2017 od 10:00 – konference „Rozvoj vědy, výzkumu a inovací 2017 – 2020“

-     úterý 28. 2. 2017 od 13:30 – konference „Vzdělávání v 21. století“

-     středa 1. 3. 2017 od 10:00 – konference „Spolupráce mezi akademickou a podnikatelskou sférou“

-     středa 1. 3. 2017 od 14:00 – konference „Startup – cesta k úspěchu“

-     čtvrtek 2. 3. 2017 od 10:00 – konference „Smart Region – Smart City“

-     čtvrtek 2. 3. 2017 od 14:00 – seminář „Dotační příležitosti pro výzkum, vývoj a inovace ve firmách a výzkumných organizacích“

Kontaktní osoba pro doprovodný program: Ing. Vít Čermák, cermak@khkjm.cz, +420 721 458 140. 

Zúčastněte se Veletrhu Věda Výzkum Inovace a získejte nové znalosti a projektové partnery. Díky tomu do budoucna budete mít možnost zrealizovat velmi zajímavé projekty. Věda, výzkum, inovace je oblast s obrovským potenciálem do budoucna a s velkou finanční veřejnou podporou! 

Veškeré informace naleznete na www.vvvi.cz.

  

Tiskové materiály VVVI