časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Společnost RS Components uzavřela celosvětovou distribuční smlouvu s HellermannTyton

13. 7. 2015 | RS Components | cz.rs-online.com

Společnost RS Components uzavřela celosvětovou distribuční smlouvu se společností HellermannTyton nabízející výrobky pro správu kabelů a rozšířila tak zásoby nejlépe prodávaných výrobků. Toto posílení vazeb spočívá v rozšíření stávající smlouvy tak, aby zahrnula trhy v oblasti Asie a Tichomoří, plus další investice do akcií a lepší online prostředí pro zákazníky.

Společnost RS Components (RS), která je celosvětovým distributorem pro vývojáře, oznámila, že podepsala celosvětovou distribuční smlouvu se společností HellermannTyton, předním výrobcem produktů pro správu kabelů – upevnění, připevnění, identifikaci a ochranu kabelů a jejich spojovacích součástí. 

HellermannTyton RS ComponentsTato smlouva představuje konsolidaci strategických vazeb mezi oběma společnostmi a rozšiřuje působnost stávající smlouvy pro oblast EMEA o trhy v oblasti Asie a Tichomoří. 

Portfolio kabelového příslušenství HellermannTyton nabízené společností RS je velmi rozsáhlé a zahrnuje vázací pásky, teplem smrštitelné trubičky, průmyslovou identifikaci a štítky, systémy ochrany kabelů, vodičové konektory a elektroizolační pásky. Tuto řadu, vhodnou pro mnoho odvětví elektroniky, lze použít v širokém spektru testování a měření. 

Společnost RS v souvislosti s touto novou smlouvou podporuje plán společnosti HellermannTyton na rozvoj podnikání pomocí dalších investic do zásob nejprodávanějších produktů tohoto výrobce. Zákazníci nakupující tyto výrobky pomocí webů společnosti RS po celém světě mohou využít výhod snadného online přístupu k užitečným dodatečným informacím, včetně videí a technických údajů. 

„Společnost RS je pro nás klíčovým distribučním partnerem v Evropě a tato nová celosvětová smlouva nám umožňuje rozšířit a prohloubit naši spolupráci tak, abychom pokryli rostoucí požadavky zákazníků na výrobky pro správu kabelů a zvýšili příjmy obou společností po celém světě,″ konstatoval Marc Ortmann, Market Manager Distribution společnosti HellermannTyton. 

„Společnost HellermannTyton je strategickým dodavatelem kabelového příslušenství – významné oblasti technologií a produktů požadované našimi zákazníky,″ vysvětlila Valerie Ramonová, Global Head of Electrical, Test & Measurement Products ve společnosti RS Components. „Rozšíření naší spolupráce se společností HellermannTyton na celosvětovou úroveň umožní oběma společnostem v nadcházejících měsících a letech ještě větší růst.”

Tiskové materiály RS Components

RS Components Sp. z o.o.

RS Components Sp. z o.o.
ul. Puławska 303
Warszawa
02-785
cz.rs-online.com