časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Spojení studia v zahraničí a práce na charitativním projektu nabídne přednáška studenta FEL ČVUT

18. 11. 2016 | FEL ČVUT | www.fel.cvut.cz

„Kde byl Péťa?“ – Peter Chalupianský, student programu Elektrotechnika, energetika a management na Fakultě elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze, se v rámci studia vydal na semestrální pobyt na Kyungpook National University v Jižní Koreji. 

Kde je PéťaSvoji cestu spojil s unikátním charitativním projektem “Kde je Péťa?”, který sám vymyslel a zorganizoval. Ve spolupráci s nadací Konto BARIÉRY posílal přes svůj blog speciální pohlednice a výtěžkem z jejich prodeje podporoval handicapované děti. O svém pobytu v Koreji i o práci pro neziskovou organizaci bude v rámci přednášky „Kde byl Péťa?“ vyprávět dne 23. listopadu od 19.30 hodin v budově Fakulty elektrotechnické v pražských Dejvicích (Technická 2, Praha 6, místnost 209).

Během přednášky „Kde byl Péťa?“ se posluchači setkají se zajímavou prezentací odlišné jihokorejské kultury, nebo o tom, jak lze dělat charitativní projekt i přes 8 000 kilometrovou vzdálenost.

Projekt Petra Chalupianského trval od 17. března do 17. července 2016. Za tu dobu bylo odesláno 646 pohlednic, které pro konto BARIÉRY vydělaly úctyhodných 186 292 Kč.

Díky dobrovolnému vstupnému mohou hosté akce i nyní podpořit nadaci Konto BARIÉRY.

Aktuální informace o přednášce jsou k dispozici na stránce:
https://www.facebook.com/events/319594395094235/?active_tab=about.

Tiskové materiály ČVUT FEL