časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

RS Components rozšiřuje portfolio 3D modelování o ruční skener Fuel3D SCANIFY

30. 6. 2015 | RS Components | cz.rs-online.com

Společnost RS Components rozšířila portfolio 3D modelování o oceňovaný ruční skener Fuel3D SCANIFY®. Cenově dostupné 3D skenování s vysokým rozlišením, barevné, pro 3D tisk, vzdělávání a kutily.

SCANIFY Fuel3DSpolečnost RS Components (RS), která je celosvětovým distributorem pro vývojáře, zařadila do své nabídky cenově dostupných stolních sestav pro 3D digitalizaci a tisk ruční skener SCANIFY® společnosti Fuel3D oceněný na veletrhu CES

SCANIFY používá inovativní kombinaci stereoskopie a fotometrie k vytvoření přesného digitálního modelu s vysokým rozlišením, včetně 8bitových dat o barvě RGB. SCANIFY, který se stává novým synonymem pro cenově dostupný a vysoce výkonný ruční 3D skener, je rychlý, flexibilní a snadno použitelný. Uživatel na objekt umístí optický sledovací terč sloužící jako vztažný bod pro úpravy pohybu a jedním kliknutím (0,1 sekundy) poté zachytí všechny snímky potřebné k vytvoření modelu. 

SCANIFY Fuel3DSkener exportuje různé formáty souborů včetně STL používaného mnoha 3D tiskárnami a umožňuje tak rychlou a snadnou replikaci objektů. Podpora formátů OBJ a PLY navíc umožňuje přímý export do oblíbených softwarových prostředí pro vývoj nebo animaci a zpřístupňuje tak řadu nových tvůrčích postupů uživatelům, jako jsou návrháři, umělci, učitelé, výrobci nebo kutilové. 

Společnost RS je mezi prvními distributory nabízejícími na trhu skenery SCANIFY po jejich uvedení v lednu na veletrhu CES 2015. Tento špičkový výrobek získal cenu 2015 CES Best of Innovation Award v kategorii 3D tisk a aditivní výroba pro svého výrobce, společnost Fuel3D; dobře financovanou začínající firmu, založenou ke komercionalizaci technologií vyvinutých na Oxfordské univerzitě ve Velké Británii. 

Skenery SCANIFY rozšiřují rychle se rozrůstající portfolio 3D skenerů, tiskáren a tiskových médií různých výrobců, např. 3D Systems, BeeVeryCreative, MakerBot, RepRapPro, Ultimaker včetně tiskárny vlastní značky IdeaWerk FDM, kterou nyní nabízí společnost RS.

Tiskové materiály RS Components

 

RS Components Sp. z o.o.

RS Components Sp. z o.o.
ul. Puławska 303
Warszawa
02-785
cz.rs-online.com