časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

RS Components a FM TU Liberec podepsaly smlouvu o spolupráci

18. 5. 2015 | RS Components | cz.rs-online.com

Společnost RS Components, která je celosvětovým distributorem pro vývojáře, podepsala smlouvu o spolupráci s Fakultou mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Technické univerzity v Liberci (FM TUL). RS Components  poskytne materiálové zázemí pro projekty, které jsou řešeny v rámci výuky FM. 

Jsou to: Projekty zaměřené na sběr, analýzu a zpracování dat robotické multicoptery, doplnění quadkoptery o nové senzory a autonomní řídící systém, výukové moduly pro práci s novými logickými obvody pracujících s nižším napětím a doplnění univerzálního modulu "progUNI" o další programovatelnou platformu. Fakulta do výukového plánu zařadí bezplatný profesionální software pro rychlé a intuitivní vytváření konstrukcí v 3D Design Spark Mechanical z nabídky Electrocomponents. RS Components se také zapojí do podpory rozvoje znalostí studentů. Především organizováním přednášek ve spolupráci  s výrobci součástek a také průběžným informováním o novinkách z oboru elektroniky, k nimž má Electrocomponents jako globální distributor přednostní přístup. 

Cílem spolupráce RS Componets a FMIMS je podpora studia nových technických kádrů, jenž vyžaduje dnešní dynamicky se vyvíjející obor elektroniky i automatizace. 

Tiskové materiály RS Components

 

RS Components Sp. z o.o.

RS Components Sp. z o.o.
ul. Puławska 303
Warszawa
02-785
cz.rs-online.com