časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Ploché panely a panelové počítače s kompletní ochranou pro náročná průmyslová prostředí

26. 6. 2015 | Tisková zpráva Siemens | www.siemens.com

19" širokoúhlé ploché panely a panelové počítače s kompletním krytím IP65 jsou nejnovějším přírůstkem řady produktů společnosti Siemens se skleněnou přední stranou.

Ploché panely a panelové počítače s kompletní ochranou pro náročná průmyslová prostředí:

  • 19" širokoúhlé ovládací panely s kompletním krytím IP65
  • Křišťálově čisté, poškrábání odolné, zpředu 100% skleněné a vhodné k použití pro stroje
  • Průmyslový matný povrch s vysokým obrazovým rozlišením a jasem
  • Technologie PCT pro intuitivní jedno - i vícedotykové ovládání či ovládání gesty

19" širokoúhlé ploché panely a panelové počítače s kompletním krytím IP65 jsou nejnovějším přírůstkem řady produktů společnosti Siemens se skleněnou přední stranou. Nová zařízení v odolném hliníkovém pouzdru jsou navržena speciálně pro stroje používané v náročných průmyslových prostředích a lze je shora nebo zdola instalovat na stojan nebo systém podpěrného ramene.

Ploché panely Simatic IFP1900 PRO a panelové počítače Simatic IPC477D PRO mají křišťálově čistou, poškrábání odolnou 100% skleněnou přední stranu, která je vysoce odolná chemikáliím. Mezi přednosti patří speciální matný povrch, skvělá čitelnost i při velkých pozorovacích úhlech díky vysokému obrazovému rozlišení a jasu a automatická detekce neúmyslných dotyků či obsluhy, například při doteku obrazovky dlaní nebo při nahromadění nečistot na povrchu panelu. Technologie PCT (Projected-capacitive touch technology; kapacitní technologie rozpoznání dotyku) umožňuje jedno - i vícedotykové ovládání a ovládání gesty i s tenkými ochrannými rukavicemi. Obraz lze posunovat, přibližovat a vzdalovat, skryté komponenty lze zobrazit intuitivně a rychle.

19" širokoúhlé ploché panely a panelové počítače s kompletním krytím IP65 jsou nejnovějším přírůstkem řady produktů společnosti Siemens se skleněnou přední stranou. Nová zařízení v odolném hliníkovém pouzdru jsou navržena speciálně pro stroje používané v náročných průmyslových prostředích.

Kontakt pro novináře:
Siemens, s.r.o., Communications
Kateřina Pištorová, telefon: +420 +420 603 196 685
E-mail: katerina.pistorova@siemens.com

Fotografie pro media najdete na www.siemens.com/press/PR2015060215DFEN.

Pro další informace k tématu, se obracejte na www.siemens.com/ip65-hmi-devices.

Připojte se k nám na Facebooku: www.facebook.com/SiemensCZ.

Siemens Česká republika
Siemens patří mezi největší elektrotechnické firmy v České republice. Již 125 let je Siemens nedílnou součástí českého průmyslu a zárukou moderních a inovativních technologií. S počtem 9,2 tisíce zaměstnanců se řadí mezi největší zaměstnavatele v Česku. Své technologie, produkty a služby dodává zákazníkům ze soukromého i státního sektoru v oblasti energetiky, zdravotnictví, průmyslové a veřejné infrastruktury a informačních technologií. Skupina podniků Siemens v České republice vykázala v obchodním roce 2014 obrat 34,9 miliard Kč. Více informací naleznete na http://www.siemens.cz.

Koncern Siemens AG
Skupina Siemens Česká republika je součástí globálního elektrotechnického koncernu Siemens AG, který je přes 165 let synonymem pro špičkové technologie, inovace, kvalitu, spolehlivost a celosvětového působení. Společnost působí ve více jak 200 zemích a své aktivity rozvíjí zejména v oblastech elektrifikace, automatizace a digitalizace. Siemens AG patří k největším poskytovatelům technologií šetrných k životnímu prostředí. Siemens je jedničkou na trhu v instalaci offshore větrných elektráren, patří mezi hlavní dodavatele pro paroplynové zdroje a technologie pro přenos energie, je průkopníkem v oblasti řešení pro veřejnou infrastrukturu, průmyslovou automatizací a softwarová řešení. Společnost je také předním dodavatelem zdravotnických zobrazovacích zařízení a technologií pro laboratorní diagnostiku. Ve finančním roce 2014, který skončil 30. září 2014, dosáhl Siemens obratu 71,9 miliard EUR s čistým ziskem 5,5 miliard EUR a zaměstnával 357 tisíc zaměstnanců po celém světě. Více informací naleznete na http://www.siemens.com.

Siemens, s. r. o.

Siemens, s. r. o.
Siemensova 1
Praha 5
155 00
www.siemens.cz