časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Panasonic zve na MSV 2019

1. 10. 2019 | Panasonic Electric Works Europe AG | www.panasonic-electric-works.cz

Panasonic patří k inovátorům v oblasti laserového popisování a svařování. Kromě nových produktů představených v průběhu roku budou na MSV k vidění další zajímavosti jak z oblasti laserové technologie tak i z dalších produktových skupin automatizační techniky.

Přijďte se např. podívat na pracovní stanici LC-1000  vysoce výkonné, bezpečné a zároveň kompaktní pracoviště pro kvalitní laserové popisování nebo na I-Module, který je svými parametry přesně přizpůsoben rozměrům a funkcím laserovému svařovacímu systému VL-W1.  Integrátoři a výrobci strojů tak budou mít vestavbu laserového svařování do svých výrobních linek velmi zjednodušenou.

Z dalších oblastí automatizační techniky se můžete seznámit s novou řadou servomotorů Minas A6 s řízením přes EtherCat i RTEX, měřicí senzory s komunikací IO Link, inteligentními elektroměry Eco Power Meter, Ionizery jak pro bodové, tak pro plošné odstranění statického náboje a systémy pro LED UV vytvrzování.

Společnost Panasonic najdete na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně od 7. do 11. října 2019 v hale G1 na stánku č. 68.

Schůzku si lze rezervovat na přesný čas prostřednictvím e-mailu: info.pewczs@eu.panasonic.com nebo na telefonu: +420 541 217 001.

Tiskové materiály Panasonic Electric Works Europe AG