časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Odloženo! Prolight + Sound se uskuteční ve dnech 26. až 29. května 2020

4. 3. 2020 | Messe Frankfurt | www.messefrankfurt.cz

V důsledku rychlého šíření koronaviru napříč Evropou se společnost Messe Frankfurt rozhodla odložit konání veletrhu Prolight + Sound 2020, jež byl původně plánován na 31. března až 3. dubna 2020. Vzhledem k tomu, že zdraví vystavovatelů, návštěvníků, dodavatelů a zaměstnanců je pro společnost Messe Frankfurt prioritou, se tento přední světový veletrh osvětlovací a zvukové techniky bude konat v náhradním termínu, a to ve dnech 26. až 29. května 2020. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Šíření koronaviru v Evropě přimělo společnost Messe Frankfurt, v úzké součinnosti s úřady veřejného zdraví ve Frankfurtu, jež vyžadují přijetí opatření bránících příjezdu a účasti nemocných účastníků z vysoce rizikových regionů, k přehodnocení situace. Vzhledem k tomu, že účastníci se zdravotními potížemi by mohli být infikováni i koronavirem Covid-19, je nutné provádět zdravotní prohlídky s cílem zabránit dalšímu šíření nákazy. Prohlídky jsou důležitou součástí hodnocení infekčního rizika a společnost Messe Frankfurt není schopna taková opatření zajistit. K rozhodnutí o odložení konání veletrhu na květnový termín přispěl i rostoucí počet cestovních omezení, jež cestu do Frankfurtu mnoha potenciálním návštěvníkům a vystavovatelům ztěžují.

„Současná situace dostává veletržní a výstavní společnosti z celého světa do značně komplikované situace. Litujeme, že 25. ročník veletrhu Prolight + Sound nemůže proběhnout podle plánu. Zároveň nás však těší, že mnoho firem v tomto odvětví projevuje velký zájem o co nejbližší termín konání veletrhu tak, aby na něm mohli i pro tento rok prezentovat své nejnovější produkty a služby,“ říká Detlef Braun, člen představenstva společnosti Messe Frankfurt GmbH.

Aktuální informace najdete na stránkách:  www.prolight-sound.com

 

zdroj: Messe Frankfurt