časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Eaton On-line Tour přichází s dalším ročníkem oblíbených přednášek

8. 9. 2021 | Eaton Elektrotechnika s.r.o. | www.eaton.cz

Tradiční série odborných školení startuje již 14. září a účastníkům nabídne zajímavé webcasty.

Od 14. září se zájemci mohou opět zúčastnit odborně technických online školení v rámci Eaton On-line Tour. Po velkém úspěchu předešlých ročníků, kdy se webcastů zúčastnilo několik tisíc osob, se společnost Eaton rozhodla cyklus přednášek zopakovat i letos na podzim. Živé webcasty, které můžete sledovat z pohodlí domova nebo kanceláře, budou probíhat vždy od 13 hodin. Všechna školení jsou zcela zdarma a bez registrace, stačí se v daný čas připojit. 

Interaktivní odborně-technická školení jsou určena pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře, kteří v jejich rámci poznají novinky z produktového portfolia společnosti Eaton. Webcasty podzimní Eaton On-line Tour navazují na jarní sérii a více se zaměřují na odbornější témata. Účastníci získají hlubší odborné vědomosti o technických vlastnostech, zapojení, konfiguracích a aplikacích systémů a produktů společnosti Eaton. Odborníci připomenou kromě novinek také problematiku aktuálních změn v normách a legislativě a zaměří se detailněji na to, jak vše funguje v praxi. Pro ještě lepší porozumění vše názorně ukážou na vzorcích a v neposlední řadě budou odpovídat na dotazy. 

Po odvysílání budou mít účastníci k dispozici materiály ke stažení k danému tématu, archiv odvysílaných školení, možnost kontaktovat obchodního zástupce s dotazy na danou problematiku a podporu ze strany společnosti Eaton, která je připravená poradit s dotazy na emailové adrese podporacz@eaton.com.

Mezi tématy se objeví například programový systém PAVOUK, chytrý dům s xComfort Bridge, bezpečnost osob a nouzové osvětlení, typově ověřené rozváděče xEnergy, přehled PLC a dotykových panelů a další.

Společnost Eaton vždy organizovala mnoho přednášek a školení pro odborníky na nejrůznější témata jako elektroinstalace, projektování instalace, srovnávání různých systémů ovládání a mnoho dalších. Po jarním vysílání jsme zjistili, že si účastníci zvykli na tuto novou formu školení a že jim vyhovuje. Kromě osobních školení proto budeme pokračovat v organizaci online školení a online produktových ukázek pro naše zákazníky,“ řekl Ľuboš Reviľák, manažer marketingu pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Eaton.

Program Eaton On-line Tour naleznete zde.

Přihlášky na školení jsou zdarma a bez registrace. Pro spuštění školení stačí mít otevřenou stránku a školení se v daný čas spustí samo.

Pro připojení ke školení klikněte zde.

Jarní sérii školení naleznete v archivu zde

Tiskové materiály Eaton Elektrotorechnika