časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

46. konference Projektování a provoz povrchových úprav

4. 2. 2020 | Asociace korozních inženýrů | www.konferencepppu.cz

Ve dnech 18. – 19. března 2020 se v Praze v hotelu Olšanka koná již 46. ročník konference Projektování a provoz povrchových úprav pod záštitou Hospodářské komory ČR.

Konference je určena pro široký okruh posluchačů – pracovníky lakoven, galvanizoven, zinkoven, technology a mistry povrchových nebo předpovrchových úprav, řídící pracovníky, konstruktéry, projektanty, pracovníky z technických laboratoří, výrobce a dodavatele nátěrových hmot, barev a aplikační techniky, zástupce odborných škol aj.

Akce se koná ve spolupráci s Asociací korozních inženýrů, Českou společností povrchových úprav, Asociací českých a slovenských zinkoven, Asociací výrobců nátěrových hmot ČR, výzkumnými ústavy, vysokoškolskými pracovišti, českými i zahraničními firmami, mediálními partnery.

Akce je již řadu let zahrnuta mezi akreditované vzdělávací programy pro členy České komory autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT), slouží jako školení.

Na programu konference budou: aktuální informace o právních předpisech, progresivních technologiích a zařízeních povrchových i předpovrchových úprav v lakovnách, galvanizovnách, při tryskání, včetně informací o nátěrových hmotách a novinkách z výzkumu využitelných v praxi. Řešeny budou i nejčastější otázky zákazníků na žárové zinkovny nebo objasnění příčin defektů povrchových úprav, zkušenosti z praxe. V programu se pamatuje i na požadavky na ochranu životního prostředí.

Své výrobky, technologie a služby představí celá řada firem z České republiky i ze zahraničí.

Součástí konference je exkurze do firmy LATECOERE Czech Republic s.r.o. v Praze – Letňanech. K neformální výměně zkušeností jistě přispěje oblíbený diskuzně-společenský večer.

Bližší informace najdete na www.konferencepppu.cz

Dr. Zdeňka Trávníčková, CSc.
Tiskové materiály www.konferencepppu.cz