časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Zajímavé produkty z katalogu Distrelec

|

Distrelec, evropský distributor elektroniky, nabízí s obsáhlým výběrem velmi kvalitních produktů od 600 uznávaných výrobců široký sortiment z oborů elektroniky, elektrotechniky, měřicí techniky, automatizace, tlakovzdušného zařízení, nářadí a ostatního příslušenství. Jedním ze zajímavých výrobků je také kabelový tester CableIQ (číslo položky: 914140).
 
Uživatelsky přívětivý kabelový tester určený pro diagnózu a kvalifikaci šířky pásma je vhodný speciálně pro síťové techniky. Nabízí vše, co je třeba ke kvalifikaci kabeláží na 10/100, VoIP nebo Gigabit Ethernet a rychlé řešení problémů se spojením (bez možnosti přejímacího měření podle třídy D, E nebo F).
 
Podporované typy kabelů: UTP, STP, FTP, SSTP, RG6, RG59, audio, bezpečnostnětechnické. Podporované testy zapojení, délka, výkon signálu kabelu, digitální toner, analogový toner, rozeznání a identifikace ethernetových portů, rozpoznání analogových telefonů, funkce blikání port LED, průchod, test reproduktorů, určení vad kabelů, detekce videosignálů. Test zapojení identifikuje chyby v jednotlivých žilách a podporuje režim MultiMap až se sedmi ID vzdálených kanceláří. Zobrazuje příslušnou délku žil k přerušeným místům. Nalézá křížení žil.
 
Základní technické údaje:
  • paměť s výsledky pro 250 kvalifikačních testů,
  • elektrické napájení 4× baterie LR6/AA,
  • doba použití 20 h v typickém režimu bez podsvětlení pozadí,
  • rozměry 178 × 89 × 45 mm, hmotnost 0,55 kg.
Distrelec Gesellschaft m. b. H., tel.: 800 142 525, e-mail: info-cz@distrelec.com, http://www.distrelec.com