časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Novinky u firmy Distrelec

|

Distrelec, distributor elektroniky a počítačového příslušenství, se na letošním odborném veletrhu MSV v Brně od 3. do 7. října 2011 představuje s aktuálním katalogem, v němž je kompletní program s velmi atraktivními cenami. Firmu Distrelec naleznete na MSV 2011 v pavilonu Z, stánek 82.

Zejména ti zákazníci, kteří ocení výhodné ceny, najdou nyní v Distrelec on-line obchodě aktuální týdenní atraktivní nabídky.

Kalibrátor Fluke 707

Kalibrátor (obr. 1) s velkou přesností pro údržbu a opravy. Inovovaný otočný přepínač pro nastavení hodnoty proudu s rozsahy 1 a 100 μA. Záruka tři roky. 

  • interní 24V napájení proudové smyčky, 
  • měřicí rozsah napětí 0 až 28 V DC, 
  • měřicí rozsah proudu 0 až 24 mA DC, 
  • multifunkční displej LCD umožňuje současně zobrazit naměřené hodnoty v miliampérech a procentech, 
  • měření, snímání a simulace malých proudů, 
  • krokování po 25 % pomocí tlačítka pro rychlou a snadnou kontrolu linearity, 
  • možnost přepnout pro proudové smyčky 0 až 20 mA nebo 4 až 20 mA, 
  • integrovaný odpor proudové smyčky 250 Ω pro přístroje s rozhraním HART, 
  • otočný přepínač Quick Click pro ovládání jednou rukou.

Informace k dodávce Fluke 707

Dodávka obsahuje baterii, testovací kabely (TL75), krokodýlové svorky (AC70), žluté ochranné pouzdro (C10) a návod k obsluze v němčině, angličtině a dalších jazycích.

Součástky balené firmou Distrelec pro automatické zpracování

U společnosti Distrelec lze obdržet i součástky ve větším odběrním zboží pro osazovací automaty (obr. 2). Zboží je k dostání v balení ammopack, popř. na rolích (sedmipalcové role) – vše bez příplatku. Příslušná nabídka vybraných součástek je průběžně rozšiřována. V informačních médiích Distrelec (katalog, on-line shop) je toto zboží odpovídajícím způsobem označeno a lze je snadno vyhledat.

S obsáhlým výběrem vysoce kvalitních produktů od 1 000 uznávaných výrobců Distrelec nabízí široký rozsah součástek a přístrojů z oborů elektroniky, elektrotechniky, měřicí techniky, automatizace, pneumatických zařízení, nářadí a příslušenství. Jednotlivé výrobní oblasti jsou průběžně rozšiřovány a prohlubovány a osvědčený sortiment je doplňován novými skupinami výrobků.

Standardní dodací lhůta je 24 hodin. Cena za dopravu zásilky činí 5 eur plus DPH. Tato cena je nezávislá na množství zboží v zásilce. Mimo on-line obchod Distrelec a různé další formy elektronického obchodu lze kompletní nabídku nalézt také v tištěném katalogu pro elektroniku a počítačové příslušenství. http://www.distrelec.cz