časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Moeller v názvu pardubického HC na další tři roky

|

Společnost Moeller Elektrotechnika, výrobce elektroinstalačních přístrojů pro domovní a průmyslové aplikace, oznámila uzavření nové smlouvy s pardubickým hokejovým klubem, který po skončení sezóny 2007/2008 ponese nejméně další tři roky název HC Moeller Pardubice.
 
„Spolupráce s pardubickým hokejem je jednou z našich klíčových marketingových aktivit, s jejímiž výsledky jsme opravdu spokojeni,“ vysvětluje Vladislav Náhlík, jednatel společnosti Moeller Elektrotechnika. „HC Moeller Pardubice nyní prochází složitým obdobím, ale tým i jeho vedení již několikrát prokázaly svou sílu. Z rozehraného zápasu se po první přestávce neutíká, a proto jsme se rozhodli spojit své jméno s Pardubicemi na další tři roky.“
 
Spojení s českým hokejem je pro společnost Moeller klíčovým nástrojem při budování značky. Díky intenzivní komunikaci a skutečné spolupráci s pardubickým hokejovým klubem se Moelleru podařilo dostat do povědomí lidí nejen svůj název, ale také produkty, které nabízí. „Vzájemná spolupráce oboustranně přesahuje smluvní povinnosti a nevymezuje se pouze na prezentaci značky prostřednictvím reklamních ploch. HC Moeller Pardubice se snaží vytvářet pro společnost Moeller a její obchodní partnery nadstandardní klientský servis v atraktivním prostředí často i za účasti významných osobností klubu. Hokejisté HC Moeller Pardubice například nechybějí na důležitých obchodních a prezentačních akcích společnosti Moeller. Velké pozornosti se již tradičně těší zejména na nejdůležitějším oborovém veletrhu Amper,“ dodává Ondřej Šebek, obchodní manažer HC Moeller Pardubice.
 
„Stabilní finanční zázemí v podobě silného partnera je dnes základem pro úspěšné působení v hokejové extralize,“ říká Zbyněk Kusý, generální manažer HC Moeller Pardubice. „HC Moeller Pardubice má právě takového partnera ve společnosti Moeller Elektrotechnika, s jejíž podporou získal titul v roce 2005. Věřím, že nová smlouva v blízké budoucnosti přispěje k dalším úspěchům našeho klubu.“
 
Společnost Moeller Elektrotechnika s pardubickým hokejem spolupracuje nejen jako generální sponzor, ale také jako významný dodavatel techniky. Elektrotechnická zařízení značky Moeller se významnou měrou podílejí na pohodlí návštěvníků pardubické ČEZ Arény. Nové příznivce si i přímo v řadách hráčů získal systém inteligentní elektroinstalace Xcomfort. Někteří z nich tak ve svých domovech oceňují pohodlí, které tento systém moderního bydlení svým uživatelům přináší.
 
Podepsání nové smlouvy je vyústěním oboustranné spolupráce, během níž pardubický hokejový klub třikrát postoupil do finále nejvyšší soutěže a jedenkrát získal titul ve výjimečné sezóně 2004/2005. Obě společnosti dosáhly dohody po několikaměsíčních jednáních. Nový kontrakt byl podepsán přibližně pět měsíců před vypršením platnosti současné smlouvy. Nová smlouva je tříletá a výše finančního plnění ze strany společnosti Moeller Elektrotechnika se odvíjí od sportovních výsledků extraligového týmu HC Moeller Pardubice. Obě smluvní strany se dohodly, že výši smluvní částky nebudou zveřejňovat.
[Tiskové materiály Moeller.]