časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Mezinárodní úspěch české společnosti Z Studio

|

Společnost Z Studio, spol. s r. o., byla vyhodnocena jako nejlepší evropský dodavatel roku 2007. Ing. Ondřej Záruba, majitel společnosti, přebral z rukou Johna Bouchera ocenění TCOO Best Supplier Award 2007 Europe. Z Studio se zabývá výrobou návodů a technických dokumentací zejména k elektronice a automobilovému průmyslu. Ocenění dostala společnost za dodávky manuálů pro drobnou elektroniku do celosvětové sítě výrobců spotřební elektroniky. Díky unikátnímu konceptu 6v1 poskytuje Z Studio svým klientům vysokou úroveň pohodlí při spolupráci, neboť zaštiťuje kompletní výrobu firemních tiskovin pod jednou střechou.
 
Oddělení tvorby návodů se zabývá přímo vytvářením původních textů, kdy se dbá na to, aby manuál odpovídal všem platným normám a pravidlům. Výrobce má jistotu, že jeho materiál odpovídá všem právním a bezpečnostním náležitostem. Oddělení cizojazyčných překladů spolupracuje až se sedmi sty externími překladateli. Dbá se na to, aby překlad zpracovával rodilý mluvčí, který je zároveň odborníkem pro danou oblast. Tím je zaručena maximální možná kvalita překladu.
 
Oddělení DTP využívá služeb dlouholetých zkušených pracovníků, kde působí lidé s vysokoškolským vzděláním. Mimo sazbu realizuje oddělení DTP také kreativní zakázky. Součástí DTP je oddělení CTP – tedy oddělení zabývající se osvitem tiskových desek a předtiskové přípravy.
 
Oddělení tisku provozuje pět ofsetových tiskových strojů Heidelberg, které zajišťují klientům maximální možnou kvalitu tiskových výstupů. Digitální tisk je zajištěn na tiskárnách Ricoh. Tiskárna zajišťuje i služby knihárny a chloubou je i nová moderní lepička Wohlenberg na vazbu V2 (lepená).
 
Dalším oddělením je kompletace, kde padesát zaměstnanců zajišťuje ve dvou směnách zkompletování libovolného balíčku, který následně prostřednictvím posledního oddělení, expedice a dopravy, putuje k cílovému klientovi. Z Studio disponuje jak vlastním vozovým parkem, tak spolupracuje s největšími tuzemskými a zahraničními dopravci. Výrazně se tak zvyšuje pružnost a rychlost dodání požadovaných produktů a možná je i realizace zakázek systému just-in-time či odbavení expresních požadavků.
[Tiskové materiály Z Studio.]