Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

ZAT otevřel registraci 2. ročníku virtuální konference Zoom At Technology

15. 1. 2020 | ZAT a.s. | www.zat.cz

Druhý ročník úspěšné virtuální konference Zoom At Technology vysílané živě z výrobních prostor společnosti ZAT v Příbrami klepe na dveře. Uskuteční se v úterý 4. února 2020 od 14. do 15. hodin, k zhlédnutí bude na webu zoomattechnology.com.

V loňském roce sledovali virtuální konferenci v přímém přenosu odborníci z 42 zemí, v záznamu pak hodinový přenos zhlédlo přes 7 tisíc diváků z téměř 150 zemí světa.  

„Letos jsme pro vás připravili tři žhavá témata. Vezmeme vás do budoucnosti energetiky a ukážeme, jak na nekonečné změny v energetickém mixu reagují velké společnosti typu ZAT a jaké technologie z oblasti Průmyslu 4.0 vyvíjíme třeba pro oblast obnovitelných zdrojů. Ukážeme vám jak data, která běžně kolují na různých technologiích uvnitř i vně firmy, vytěžit k ještě efektivnějšímu rozhodování a řízení společnosti. V neposlední řadě si společně položíme otázku, zda je možné vytvořit chytrá a uživatelsky přívětivá řešení, aby zároveň splňovala nejvyšší bezpečnostní požadavky pro různorodé obory od řízení jaderných elektráren přes sběr dat z různých částí země až po výrobu lékařských přístrojů,“ říká Bára Česáková ze společnosti ZAT, která bude konferenci moderovat.

Novinkou letošního ročníku je přímá účast diváků ve virtuálním studiu. „Pokud vás láká zažít atmosféru přímého přenosu, přijeďte za námi 4. února do Příbrami. Zaregistrujte se však co nejdříve, kapacita ve studiu se rychle plní. Zároveň doporučuji sledovat stránky akce, kde postupně odkrýváme novinky a zajímavosti k chystaným tématům, “ doplňuje Bára Česáková. Účastníci živého vysílání se zároveň mohou těšit na setkání s řediteli divizí a osobní představení novinek v prostorách ZAT. Virtuální konference probíhá v anglickém jazyce, registrace a více informací na https://www.zoomattechnology.com/

V rámci živého vysílání bude k dispozici 6 odborníků – speakerů, kteří jsou připraveni zodpovědět všechny dotazy diváků ve studiu i přes chat. 

Tiskové materiály ZAT


Společnost ZAT a.s. je předním dodavatelem řídicích systémů pro energetiku a průmysl ve světě. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a instalaci řídicích systémů pro náročné průmyslové procesy s důrazem na jejich bezpečnost a životnost. Ve svém oboru patří mezi lídry v oblasti jaderné i klasické energetiky, průmyslu, drážních systémů, plynárenství a smart systémů. V posledních letech se cíleně zaměřuje na vývoj a implementaci technologií z oblasti Průmyslu 4.0 a nadstavbových manažerských systémů. V současné době působí v téměř 70 zemích světa. ZAT jako jedna z mála firem ve střední Evropě má vlastní vývoj, výzkum a výrobu řídicího systému. Sídlí v Příbrami s pobočkami v Plzni, Benešově, na Slovensku a Kubě. Je také certifikovaným výrobcem zdravotnických přístrojů.