Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Ukaž, že na to máš: 2. ročník soutěže Merkur perFEKT Challenge

30. 10. 2014 | |

Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně pořádá 2. ročník soutěže Merkur perFekt Challenge. Soutěž je určena čtyřčlenným středoškolským týmům z České republiky. Vzhledem k obtížnosti zadání se účast doporučuje hlavně starším ročníkům (3. a 4. ročník).

Soutěžící týmy si mohou jako poradce sebou vzít vybraného pedagoga. Každý tým si zvolí kapitána, který bude kromě vedení týmu také komunikovat s organizátory soutěže. Soutěž se koná 25. 11. 2014 v prostorách Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií (FEKT), VUT v Brně. Zahájení proběhne v Aule prof. Braunera, Technická 12 v 9 hodin. Jednotlivé soutěžící týmy budou plnit technický úkol v časovém limitu cca 6 hodin během jediného dne. Zadání soutěžních témat.

Pro letošní rok je připravena jedna významná novinka. Studenti mohou vybírat hned z 9 možných témat, které budou řešit. Kapacita soutěže se rozrostla z původních 30 týmů na celkem nyní 54 týmů. I když se zdá, že se jedná o vysoké číslo, pak opak je pravdou. Startovní pole již je zcela naplněno.

Více k pravidlům naleznete na webu soutěže.
Harmonogram soutěžního dne 25. listopadu 2014

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021