Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Třetí ročník e-SALONu ukáže bezpečně premiéry moderních elektroaut

8. 10. 2020 | ABF, a.s. | www.abf.cz

Už třetím rokem potěší fanoušky aut a moderních trendů veletrh čisté mobility e-SALON. Na letňanském výstavišti bude v listopadu k viděni to nejzajímavější ze světa elektromobilů, hybridů i pluq-in hybridů.

e-salon 2020Už třetím rokem potěší fanoušky aut a moderních trendů veletrh čisté mobility e-SALON. Na letňanském výstavišti bude v listopadu k viděni to nejzajímavější ze světa elektromobilů, hybridů i pluq-in hybridů.

Hvězdami loňského ročníku, který navštívilo téměř 25 tisíc lidí, byly premiéry nových elektromobilů Volkswagen ID.3, Renault ZOE 2, Škoda Superb iV i vodíkové KIA NEXO. Pro letošní ročník se chystá ještě bohatší účast automobilek zabývajících se ekologickými pohony. Už tradičně se automobilové novinky předvedou v moderní hale 4. Své ekologické vozy by měly předvést značky Škoda, Volkswagen, Mercedes, BMW, Hyundai, KIA, Renault, Ford, Mazda. Tesla by měla ukázat i svůj revoluční elektrický CYBERTRUCK.

Testovací jízdy standardem

V hale 6 si návštěvníci budou moci opět vystavené vozy vyzkoušet a projet. K testovacím jízdám budou k dispozici i elektrické skútry a další malá bateriová vozidla. Do doprovodného programu e-SALONu patří také odborné konference zaměřené na inteligentní ekologickou dopravu ve městech i budoucnost elektromobility. „Tématem letošního ročníku bude i aktuální otázka: Jak si automobilový svět poradil s rokem 2020, který přinesl nové plánované i neplánované výzvy? Součástí doprovodného programu bude opět stánek spolupořadatele akce TV PRIMA s atraktivními prezentacemi jednotlivých programů a jejich známých tváří“, přibližuje ředitelka veletrhu Jana Nosálová. Generálním partnerem veletrhu e-SALON 2020 je Skupina ČEZ.

Bezpečně na veletrhu

Veletrhy konané v areálu PVA EXPO PRAHA jsou organizovány v souladu se všemi hygienickými a mimořádnými opatřeními, která jsou dána Vládou České republiky.

V rámci areálu budou zabezpečeny stavebně oddělené sektory na každou nařízenou okamžitou kapacitu a tím bude zajištěna i oddělenost návštěvníků ve vnitřních prostorech, jak udává nařízení. Omezení týkající se všech návštěvníků i vystavovatelů bude spočívat zejména v nutnosti zakrytí dýchacích cest.

Třetí ročník e-SALON se bude konat ve dnech 12. až 15. listopadu 2020 na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021