Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost Tech Data rozšiřuje díky partnerství s komunitou IQRF svou nabídku IoT v Evropě

5. 3. 2018 | IQRF Alliance | www.iqrfalliance.org

Společnost Tech Data (Nasdaq: TECD) informovala o uzavření strategického partnerství s komunitou IQRF Alliance. Společnost Tech Data je prvním distributorem IT, který se připojil k této komunitě sestávající ze skupiny kooperujících společností a institucí vytvářejících ekosystém zařízení a souvisejících bran, softwaru, cloudů, mobilních aplikací a řešení spolupracujících v rámci IQRF a umožňujících efektivní realizaci projektů IoT.

Craig Smith, ředitel evropské divize pro IoT a analytická řešení společnosti Tech Data, prohlásil: Naše partnerství s komunitou IQRF Alliance nás přivádí do kontaktu s celou řadou nových partnerů a prodejců zabývajících se implementací IoT, kteří v současné době nabízejí řešení pro IoT. Díky tomu dochází k rozšíření našeho ekosystému IoT i portfolia pro naše partnery. Nedávno uzavřená dohoda je dalším důkazem závazku společnosti Tech Data nabízet bezkonkurenční sortiment řešení splňujících potřeby organizací, jež přizpůsobují své obchodní modely k využívání technologií nové generace.

IQRF Alliance

Šimon Chudoba, výkonný ředitel IQRF Alliance, dodává: Jsme rádi, že jsme mohli společnost Tech Data přivítat v našich řadách coby prvního distributora IT. Tento krok otevírá řadu skvělých příležitostí nejen stávajícím členům komunity IQRF Alliance, ale také společnosti Tech Data. Jedná se o oboustranně prospěšnou situaci, na jejímž základě budeme moci vzájemně využívat výhod našich sítí. IQRF Alliance poskytuje svým členům podporu v podobě platformy pro efektivní komunikaci, normy IQRF Interoperability Standard a propagačních materiálů. Partneři tak budou moci zajistit interoperabilitu zařízení, snížit své náklady a zvýšit prodeje.

Coby partner komunity se společnost Tech Data bude účastnit pravidelných setkání IQRF, a to včetně konference IQRF Summit 2018, v jejímž rámci figuruje také jako platinový sponzor. Partnerství s komunitou IQRF prospěje dlouhodobému závazku společnosti Tech Data nabízet inovativní řešení IoT ve všech evropských zemích, ve kterých působí.

Další informace si můžete vyžádat na e-mailové adrese iot@techdata.eu. Nebo navštivte přímo konferenci IQRF Summit 2018, kde budete mít možnost na vlastní oči si prohlédnout produkty a řešení od členů komunity IQRF Alliance, které vám společnost Tech Data může nabídnout.

O komunitě IQRF Alliance

IQRF Alliance je otevřená mezinárodní komunita profesionálů v oblasti IoT – vývojářů, výrobců, poskytovatelů cloudu, operátorů telekomunikačních služeb, integrátorů systémů, center pro výzkum a vývoj a středních a vysokých škol technického zaměření, jejichž cílem je vytvářet špičková bezdrátová zařízení a řešení pro IoT vycházející z technologií IQRF. Členové komunity IQRF Alliance spojují své síly, aby společně vytvořili interoperabilní zařízení, snížili náklady a zvýšili prodeje.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.

Kompletní tisková zpráva na IQRF Alliance

Image Credit: IQRF Alliance

-jk-