Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost Shell si vybrala ABB jako globálního dodavatele rozváděčů nízkého napětí

25. 8. 2014 | |

ABB, přední společnost v oblasti energetiky a automatizace, podepsala pětiletou smlouvu se společností Shell. Tím se ABB stalo výhradním celosvětovým dodavatelem rozváděčů nízkého napětí, motorových řídicích center (MCC) a servisních služeb. „Tato celosvětová smlouva je důkazem, že činnost společnosti ABB v oblasti poskytování špičkových zákaznických řešení a služeb vytváří přidanou hodnotu pro globální společnost, jakou je Shell, zaměřenou na bezpečnost, spolehlivost a energetickou efektivnost,“ uvedl Tarak Mehta, ředitel divize Výrobky nízkého napětí ABB Group.

„V konstrukci rozváděčů ABB se tímto zúročilo více než 40 let zkušeností. Po celém světě jsme pro naše zákazníky instalovali miliony jednotek, a to i v nejnáročnějších klimatických podmínkách. Spolehlivost našich výrobků, společně se zaměřením na služby, které naši zákazníci potřebují, byly zásadními aspekty, které nám zajistily tuto důležitou smlouvu.“ Pětiletá smlouva s možností prodloužení na dalších pět let se vztahuje na prodej, podporu a servis rozváděčů nízkého napětí a MCC v regionech IEC* i NEMA* a pro použití v nových i stávajících objektech.

Divize Výrobky nízkého napětí společnosti ABB je předním poskytovatelem přístrojů pro ochranu, řídicí aplikace a měření elektrické energie pro širokou řadu elektrických instalací, rozváděčů a elektronických a elektromechanických zařízení pro všechna hlavní průmyslová odvětví, včetně obytných staveb.

* Národní sdružení výrobců elektrických zařízení (National Electrical Manufacturers’ Association, NEMA) a Mezinárodní elektrotechnická komise (International Electro-technical Commission, IEC) jsou hlavní světové normy pro řízení elektromotorů. NEMA je americká norma, IEC je mezinárodní norma.

Tiskové materiály ABB s.r.o.

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021