Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost RS Components nabízí exkluzivní bezplatnou záruku na řadu osciloskopů Tektronix

22. 11. 2011 | |

OXFORD, Velká Británie, 20. října 2011. Prodloužená pětiletá záruka na řadu osciloskopů Tektronix MSO/DPO 2000 v hodnotě až 362 EUR nyní zdarma, exkluzivně od společnosti RS Components

Společnost RS Components (RS), obchodní značka společnosti Electrocomponents plc (LSE:ECM), předního světového distributora elektroniky a výrobků pro údržbu, a Tektronix, přední světový dodavatel testovacích, měřicích a monitorovacích nástrojů, oznámili exkluzivní nabídku bezplatné pětileté záruky na řadu osciloskopů Tektronix MSO/DPO 2000, určených pro aplikace jako je návrh integrovaných zařízení, návrh zařízení na zpracování smíšených signálů, návrh zařízení na zpracování videa, návrh vzdělávacích a školicích zařízení a návrh automobilová elektronika. Tato exkluzivní nabídka platí pro zákazníky ve Velké Británii a Evropě při online nákupech produktů z řady MSO/DPO 2000 až do 31. prosince 2011.
Tato bezplatná záruka, běžně nabízená za až 362 €, poskytuje konstruktérům elektronických zařízení jistotu minimálního přerušení provozu během oprav a zaručuje prioritní odbavení ve skladu, s přesností před opravami na vyžádání. K dispozici jsou online nástroje, které umožňují zákazníkům rychlé objednání opravy a sledování jejího postupu. Společnost Tektronix má servisní zastoupení po celém světě, díky čemuž lze náhradní díly a příslušné nástroje objednat a odeslat okamžitě, bez dalších výdajů ze strany zákazníka.

Zákazníci při nákupu osciloskopu řady MSO/DPO 2000 prostřednictvím webu RS Components na adrese www.rscomponents.cz obdrží kód, který mohou následně použít při nákupu produktů řady MSO/DPO 2000. Tím získají nárok na bezplatnou pětiletou záruku.
Při nákupu nad 25 000,- Kč navíc zákazníci české verze stránek RS Components získávají možnost vybrat si buď dárek nebo slevu na nákup. 

Fred Knowles, Head of Product Management – Electronics společnosti RS Components, k tomu říká: „Tato exkluzivní nabídka ve spolupráci se společností Tektronix je dalším dokladem odhodlání společnosti RS Components pěstovat silná partnerství s předními dodavateli v oboru, aby mohla zákazníkům nabízet prvotřídní služby a hodnotu.“

Nigel Bentley, Channel Partner Manager společnosti Tektronix, dodává: „Velmi mě těší, že společnost RS Components spustila tuto vynikající kampaň a nabídla svým zákazníkům tuto rozšířenou pětiletou záruku s využitím dodavatelského servisního řešení společnosti Tektronix, které má celosvětovou působnost. Díky této iniciativě dvou skutečně špičkových poskytovatelů služeb dostanou naši zákazníci ještě lepší služby.“

O společnosti Tektronix
Již více než šedesát let vyhledávají konstruktéři pro testování, měření a monitorování řešení společnosti Tektronix, která jim pomáhají překonávat obtíže při návrhu, zvyšovat produktivitu a výrazně zkrátit dobu uvedení na trh. Společnost Tektronix je předním dodavatelem testovacích nástrojů pro konstruktéry, kteří se zabývají se návrhem a výrobou elektronických zařízení a vývojem pokročilých technologií. Společnost Tektronix se sídlem v Beavertonu (Oregon, USA) obsluhuje zákazníky po celém světě, a nabízí vysoce ceněné služby a podporu. Jděte s dobou na webu www.tektronix.com.

O společnosti RS Components
RS Components je přední světový distributor elektroniky a výrobků pro údržbu zaměřený na vysokou úroveň služeb. Obsluhuje více než 1,6 miliónu klientů na celém světě. Prostřednictvím poboček ve 32 zemích a 17 skladů distribuuje skupina 550 000 produktů od polovodičů a optoelektroniky po mechanické nářadí a ochranné oblečení. Portfolio výrobků a služeb zahrnuje celý životní cyklus od návrhu přes výrobu prototypu k údržbě a opravám. Ještě v den přijetí objednávky vypravuje společnost RS Components více než 46 000 zásilek.
RS Components a Allied Electronics jsou obchodní značky společnosti Electrocomponents plc. Skupina je kotována na londýnské burze a v minulém finančním roce končícím 31. března 2011 měla obrat 1,18 mld. GBP. Další informace naleznete na webu www.rs-components.com.