Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost Accenture spouští novou inteligentní platformu myWizard

19. 5. 2016 | Accentrue | www.accenture.com/cz-cs/

Inteligentní automatická platforma myWizard od společnosti Accenture rozšiřuje řady lidských techniků o virtuální agenty řízené umělou inteligencí. Ti jsou „vyzbrojeni″ analytickými schopnostmi a možností čerpat z rozsáhlých technologických vědomostí společnosti Accenture i unikátních znalostí z různých odvětví. 

Společnost Accenture oznámila globální spuštění inteligentní automatické platformy Accenture myWizard, která zpřístupňuje chytřejší, inovativnější a efektivnější aplikační služby, spočívající v integraci systémů, rozvoji a správě aplikací. Platforma těží z mnoha předností společnosti Accenture: jejích průmyslových a technologických aktiv, obchodní znalosti více než 40 odvětví v oblasti inteligentní automatizace včetně automatizace řízené umělou inteligencí.

Accenture myWizard podporuje zvyšování produktivity klientů, protože zaměstnává tým virtuálních agentů vedených umělou inteligencí, který třídí data, identifikuje vzorce a směřuje lidské pracovníky k informovanějším rozhodnutím. Rozhodnutí založená na solidních informacích mohou vést k zásadnímu růstu výkonu, dále výraznému zlepšení kvality aplikací, snížení nákladů a zkrácení doby nutné k uvedení řešení na trh.

Nová platforma kombinuje několik patentovaných technologií společnosti Accenture, včetně inteligentních a analytických nástrojů a metod, a také nástrojů aliančních partnerů společnosti Accenture. MyWizard přinese až 60% zvýšení výkonu, a to především díky tomu, že zautomatizuje práci související s konkrétními úkoly, a lidé se tak budou moci soustředit na strategičtější procesy.

„Rozsáhlá znalost odvětví a technologické schopnosti společnosti Accenture jsou všeobecně uznávané. Tím, že propojíme nejmodernější technologie v automatické platformě řízené umělou inteligencí, poskytneme našim klientům výkonný nástroj s dramatickým dopadem na produktivitu, rozhodování a zlepšení v oblasti nákladů a provozu,″ říká Bhaskar Ghosh, ředitel skupiny Accenture Technology Services.

Tato platforma dokáže horizontálně propojit rozsáhlou vědomostní a znalostní základnu společnosti Accenture v oblasti provozních modelů, procesních toků a klíčových indikátorů výkonů specifických pro konkrétní odvětví. Díky tomu disponuje myWizard jedinečnou sadou zkušeností, která umožní identifikovat a podpořit reálné obchodní přínosy. S pevnou základnou na Microsoft Azure je Accenture myWizard díky dynamické, plug-and-play architektuře skvěle připravena na zítřek, protože dokáže získávat nové schopnosti s tím, jak se umělá inteligence rozvíjí.

„IT společnosti a lídři jsou nuceni pracovat stále rychleji a zvládat zvyšující se komplikovanost procesů – a to nelze trvale řešit jen narůstajícím počtem zaměstnanců,” dodává Bhaskar Ghosh. „Musíme lidem umožnit dělat ve vyšší rychlosti a větším měřítku díky využití technologií. Proto věříme, že inteligentní automatizace je pro nás v digitálním věku důležitým kolegou. Platforma Accenture myWizard podporuje naši strategii automatizace, která vždy upřednostňuje lidské bytosti a pomáhá jim řešit překážky komplexnějším a tvořivějším způsobem.”

Platforma Accenture myWizard disponuje několika virtuálními agenty, kteří využívají strojového učení pro spolupráci s lidskými kolegy na řízení projektů, aplikaci analýz k podpoře obchodních cílů, poradenství v oblasti úkolů, které vyžadují rozhodování a sledování různých aspektů čilého vývoje:   

  • Inteligentní datový průzkumník: Tento pomocník pomáhá identifikovat vzorce dat a prochází programové informace, aby umožnil IT a obchodním uživatelům přijímat informovanější rozhodnutí.
  • Virtuální borec na testy: Tento agent radí lidským testerům v široké oblasti úkolů vyžadujících rozhodování: jako je zkušební plánování, zkušební pokrytí, stanovování priorit, a dokonce i přijímání zaměstnanců. Zajišťuje zkušební objekty pro opakované použití a umí se poučit z řešených problémů, čímž pomáhá testerům ušetřit čas při přípravě a správě, a více se věnovat ladění aplikací pro zlepšení obchodních výsledků.
  • Mistr virtuální skrumáže: Tento agent monitoruje různé aspekty rozvoje projektů; upozorní projektového manažera na případné problémy a nabídne možná řešení.

V posledních šesti měsících spustila společnost Accenture platformu myWizard pro více než 100 svých klientů po celém světě. V současné době školí pro platformu myWizard přibližně 3 000 odborníků a do konce srpna 2016 ji plánuje spustit pro více než 200 klientů.

Tiskové materiály Accenture

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021