Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Společnost ABF převzala značku projektu SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE

15. 12. 2016 | ABF, a.s. | svetlovarchitekture.cz

Specializovanou výstavu svítidel, designu a příslušenství s názvem SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE převzala společnost ABF od společnosti CZECH ARCHITECTURE WEEK dne 17. 10. 2016. Pátý ročník tohoto projektu se uskuteční na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech jako samostatná akce souběžně s veletrhy FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR GARDEN, DESIGN SHAKER a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY, a to v termínu od 23. do 26. března 2017.

Světlo v architektuře 2017

Projekt SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE představuje nejlepší a nejvýznamnější české a světové značky z oboru svítidel a osvětlovací techniky. Určen je především architektům, projektantům, stavebním inženýrům a developerům z celé České republiky. Jeho přenesení do moderních prostor výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech mu zajistí komplexní výstavní zázemí a je benefitem jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky.

Projekt zde může expandovat na větší výstavní plochu, což nabízí prostor k prezentaci dalším firmám z oboru a rozšíření nabídky návštěvníkům. Dalším důvodem je možnost rozvoje navazujících odborných programů. Mohou se zde pořádat rozmanité konference, přednášky, semináře nebo workshopy, a to jak na výstavní ploše, tak v prostorách konferenčních sálů, které poskytují moderní technické zázemí. Obecně chce společnost ABF nadále pokračovat v budování značky SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE a v dalším rozvoji odborných doprovodných programů. Hlavním mediálním partnerem bude nadále časopis SVĚTLO.

Tiskové materiály ABF