Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Setkání mistrů

5. 9. 2014 | |

Jak aplikovat japonské a americké metody na evropskou výrobu? Jak řešit konflikty na pracovišti? Jak na osobní a pracovní rozvoj mistrů? Na tyto a další otázky se dozvíte odpovědi na fóru Setkání mistrů, které se koná 15. října v Škoda Muzeu v Mladé Boleslavi. V rámci této akce se můžete těšit jak na odpolední odborné přednášky, tak i na exkurzi motorárny, lisovny, svařovny a montáže modelů Octavie v podniku ŠKODA Auto! Odborné přednášky povedou opravdu ti nejpovolanější s praktickými případovými studiemi.

O japonských metodách aplikovaných na evropskou výrobu bude povídat Radim Tanzyna ze společnosti Denso. Naopak Jana Šachová z Continental Automotive Czech Republic promluví o amerických metodách. Další příspěvek týkající se osobního a pracovního rozvoje mistrů povede Head of HR Šárka Rysová.
Problematikou konfliktních situací na pracovišti se bude zabývat Jiří Suchý, který je zkušeným lektorem a koučem mistrů a středního managementu. Poradí, jak předcházet konfliktům v pracovním i v osobním životě. Představí deset kroků k překonání konfliktů a prozradí, proč je dobré vědět, kdo jak reaguje na konflikty a kdo se může podílet na jejich řešení.

Škoda Auto se jako jedna z mála automobilek na světě pyšní více jak stoletou nepřerušenou výrobní tradicí. Přijeďte s námi do Mladé Boleslavi poznat celý tento příběh.

Akci pro Vás pořádá společnost top vision, specialista na firemní vzdělávání. Právě teď máte navíc možnost přihlášení za speciální cenu 5 900 Kč. Více informací naleznete na webu akce www.setkanimistruforum.cz. Registrační formulář naleznete ZDE

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021