Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Seno představuje Escubedo a Colombo Sergio & Figli

8. 6. 2021 | Ing. Pavel David | SENO, spol. s r. o. | www.seno.cz

V dnešním článku jsme pro vás připravili několik informací o sortimentu firem, které na českém trhu zastupuje SENO spol. s r. o. Jedná se o výrobní sortiment firem Escubedo a Colombo Sergio & Figli.

V dnešním článku jsme pro vás připravili několik informací o sortimentu firem, které na českém trhu zastupuje SENO spol. s r. o. Jedná se o výrobní sortiment firem Escubedo a Colombo Sergio & Figli. 

    

Výrobky firem Escubedo a Colombo Sergio & Figli se v mnoha případech spojují do jednoho celku. Escubedo vyrábí spojovací systémy – ploché, kulaté i speciální dutinky a nože všech používaných rozměrů a tvarů z materiálů mosaz, bronz a ocel a s povrchovou úpravou pocínování nebo u oceli poniklování.

Colombo Sergio & Figli pak vyrábí izolační návleky a vícepólové konektory z termoplastických materiálů na tyto spojovací systémy.

Historie firmy Escubedo začala v roce 1965 výrobou konektorů v malém provozu na předměstí Barcelony, ze kterého se firma postupně vyvinula do dnešní podoby. Základní výrobní závod Escubedo je v Riudellots de la Creu (Girona) ve Španělsku, dceřiné společnosti má firma v Mexiku, Brazílii, Turecku, Švédsku a USA.

Seno představuje Escubedo a Colombo Sergio & Figli Seno představuje Escubedo a Colombo Sergio & Figli

Všechny procesy předcházející výrobě každého konektoru, od návrhu podle potřeb trhu nebo zadání našich klientů přes výrobu forem a špičkové technologie, zajišťuje Escubedo ve vlastních prostorách. Díky vysoce kvalifikované pracovní síle a výrobnímu zařízení na vysoké technologické úrovni vytváří Escubedo spolehlivé spojovací systémy, které splňují nejnáročnější požadavky kvality i ceny.

Výrobní program obsahuje ploché, kulaté i speciální dutinky a nože všech používaných rozměrů a tvarů z materiálů mosaz, bronz i ocel a s nejrůznější povrchovou úpravou. Z výrobních řad, sérií a rodin konektorů navrhneme správný spoj pro téměř každou vaši aplikaci.

Colombo Sergio & Figli S. r. l. („CS“) založil v Itálii v roce 1949 pan Sergio Colombo. Na počátku CS vyráběla výhradně nástroje.

Díky schopnostem majitele se rychle stala jednou z prvních italských společností vyrábějících formy pro termoplastické materiály a v roce 1960 zahájila CS vlastní výrobu komponentů. V roce 1998 založila CS společný podnik složený z CS Colombo Sergio & Figli S. r. l. a E. E. ESCUBEDO.

V roce 2002 otevřela CS svou první zahraniční kancelář založením CS Colombo USA, Inc., v New Yorku a rozšířila své podnikání na severoamerický trh.

 

Cílovými sektory obou firem jsou automobilový průmysl, elektrické spotřebiče a elektronika v průmyslových podnicích ve více než 50 zemích světa.

Pro dotazy je k dispozici zastoupení těchto firem pro ČR – firma SENO spol. s r. o. Kontakt, nabídky a technické poradenství si můžou zájemci vyžádat na e-mailu seno@seno.cz.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021