Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Seno představuje: Cirris Systems, Schleuniger, Escubedo, Autosplice

30. 6. 2018 | Pavel Janouškovec | Seno, spol. s r. o. | www.seno.cz

Cirris Systems

Firma Cirris Systems vznikla v roce 1984 s cílem vyvinout inovativní, jednoduše použitelné testery kabelů a kabelových svazků. Cílem bylo vytvořit praktické testery, které zlepší možnosti testování tak, aby se chyba dala opravit už při montáži. Znamená to, že lze testovat finální produkt. Ale testování je možné využít už při osazování konektorů, popř. lze při montáži kabelu použít průvodce, který umožní přesně nastavit postup montáže a chybné zapojení odhalit hned v počátku.

Produkty firmy Cirris využívá více než 6 000 společností po celém světě za účelem zajistit perfektní kvalitu svých výrobků, tj. kabelů, kabelových svazků, spojů, konektorů, zdravotnických přístrojů a mnoha dalších elektrických sestav. Jde o poměrně velkou škálu výrobků – od testerů pro jednoduchá testování logického zapojení až po počítačem řízené vysokonapěťové testovací systémy, které je možné rozšířit o široké spektrum dalších volitelných funkcí a externích měřicích přístrojů.

Schleuniger

Schleuniger je globální technologická společnost se sídlem v Thunu (Švýcarsko) a přední světový dodavatel v oblasti zpracování a testování vodičů hlavně pro automobilový, elektronický, komunikační a informační průmysl.

Heslo skupiny – To Be Precise – vyjadřuje základní vlastnosti všech jejích produktů, kterými jsou vysoce přesně opakovatelná výroba, nejvyšší produktivita a dokonalá sledovatelnost.

Schleuniger Group pokrývá i oblast testování kabelových svazků (Adaptronic Prüftechnik GmbH, Wertheim) a je také vedoucí firmou v oblasti digitalizace a průmyslového intranetu (IoT) díky své plně vlastněné, ale samostatně řízené společnosti DiIT AG, Krailling. Skupina Schleuniger má vývojová a výrobní místa ve Švýcarsku, Německu a v Číně. Zásluhou svých četných prodejních a servisních společností v regionech EMEA, NAFTA a APAC a více než 40 distributorům po celém světě je vždy blízko svým zákazníkům. S více než 900 zaměstnanci je součástí skupiny Metall Zug.

Schleuniger je mezinárodně uznávaná vedoucí firma v technologii opracování vodičů se zaměřením na inovační a průmyslově osvědčené technologie.

Escubedo

Escubedo vyrábí spojovací systémy pro průmyslové podniky ve více než 50 zemích světa. Cílovými sektory je automobilový průmysl, elektrické spotřebiče a elektronika.

Základní výrobní závod je v Riudellots de la Creu (Girona) ve Španělsku, dceřiné společnosti v Mexiku, Brazílii, Turecku, ve Švédsku a v USA.

Všechny procesy předcházející výrobě každého konektoru, od návrhu podle potřeb trhu nebo zadání klientů, přes výrobu forem po špičkové technologie, zajišťuje Escubedo ve vlastních prostorách.

Díky velmi kvalifikované pracovní síle a výrobnímu zařízení na vysoké technologické úrovni vytváří Escubedo spolehlivé spojovací systémy, které splňují nejvyšší požadavky kvality i ceny.

Výrobní program obsahuje ploché, kulaté i speciální dutinky a nože všech používaných rozměrů a tvarů z materiálů mosaz, bronz i ocel, s nejrůznější povrchovou úpravou. Z výrobních řad, sérií a skupin konektorů navrhneme správný spoj pro téměř každou zákazníkovu aplikaci.

Autosplice

Produkty Autosplice lze najít v oboru automotiv, v dopravních i těžkých průmyslových odvětvích, v automatizaci, elektronice i ve zdravotní technice.

Jsou to prvky pro osazování všech typů desek plošných spojů, RFI stínění, bateriové kontakty a mnoho dalších typů kontaktů. Využít je možné osazovací stroje různých výkonů, dílčí montážní služby s DPS, terminály a výlisky pro podporu konkrétního odvětví od jednoho dodavatele. Velmi žádaný je také systém krimpování splice, který je pokročilou metodou, jak levně, spolehlivě a navíc bez odpadu vyrobit krimpovaný spoj. Firma Autosplice poskytuje výrobcům automobilů pokročilé řešení elektronického propojení certifikované podle TS16949 a stala se integrálním hráčem při vývoji inovací a nových konstrukcí, které splňují stále narůstající požadavky.

Nabízí širokou škálu standardních a zakázkových produktů od jednoduchých prvků až po komplexní řešení. Navrhuje a vyrábí spolehlivé a nákladově efektivní konektory a sestavy pro automatizaci průmyslových měřicích a řídicích systémů. Nabízí též různá řešení pro zdravotnický trh, včetně tvarovaných propojení a složitých sestav.

Pro detailnější informace o nabízených produktech navštivte webové stránky společnosti Seno: www.seno.cz nebo kontaktujte pracovníky společnosti.


Vyšlo v časopise Elektro č. 7/2018.. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021